Gelecek Silivri, İlk Kongresini Yaptı

Gelecek Partisi’nin Silivri İlçe Başkanlığı, 1. Olağan Kongresi’ni bugün gerçekleştirdi. Tek listeyle gidilen seçim sonucunda Silivri kurucu İlçe Başkanı Dr. Ümit Beyatlı, yeniden ilçe başkanı seçildi. Kongre süreci önümüzdeki günlerde diğer ilçeler ile devam edecek.

Gelecek Silivri, İlk Kongresini Yaptı
Editör: Yaz Dostum
05 Temmuz 2020 - 18:11 - Güncelleme: 06 Temmuz 2020 - 16:46

Gelecek Partisi’nin Silivri İlçe Başkanlığı, 1. Olağan Kongresi’ni 5 Temmuz Pazar, bugün, Yeni Mahalle, Müjdat Gürsu Caddesi’ndeki Çağrı Pastanesi’nde saat 11.00’da gerçekleştirdi. İlk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanırken; kongre yoklama ve açılış, kongre divanının seçimi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması, gündemin okunması, misafirlerin tanıtımı ve protokol konuşmaları, yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması, gelir-gider hesap raporunun okunması, okunan raporlar üzerinde müzakereler ve raporların ayrı ayrı oylanması, yeni dönem tahmini bütçe tasarısının okunması, müzakeresi ve oylanması, yönetim kurulunun ibrasının oylanması, aday listelerinin tanıtımı, seçimler için tasnif komisyonunun oluşturulması, seçimler, dilek ve temennilerin ardından kapanış şeklindeki sıralamayla yapıldı.

BEYATLI: HIZLI BİR ŞEKİLDE TEŞKİLATLANIYORUZ

Kongre yoğun bir katılımla gerçekleşirken, ilçe başkanlığına Silivri kurucu İlçe Başkanı Dr. Ümit Beyatlı seçildi. Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ve divan başkanlığının oluşturulmasıyla başladı. Kongrede katılımcılara hitap eden Beyatlı, şunları kaydetti: “Bildiğiniz gibi bundan 3 ay önce bize bir görev tevdi edildi. Kurucu İlçe Başkanı olarak Silivri’ye atandım. O günden itibaren hızlı bir şekilde teşkilatlanmaya başladık. Allah’a şükür bugünlere geldik. Parti olarak vizyonumuzu ve misyonumuzu halkımıza anlatmamız gerekiyor. Bu süreç içinde pandemiye rağmen bunu yapmaya çalıştık. Esnaf ziyaretleri, ev ziyaretleri gerçekleştirdik ve bu süreçte insanlarımıza parti programımız dahil çok şeyler anlattık. İnsanlar başlangıçta tereddüt içinde olsa da daha sonra teveccühlerini gösterip bize gerçekten çok ilgi gösterdiler. Bu kongremizden sonra daha büyük ilgi göreceğimize eminim. Bu kongrenin hepimize, memleketimize, Silivri’mize hayırlı olmasını dilerim.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum