"Silivri'de Özel Okul Kampüs Müdiresinden Büyük Ayıp!"

Çizgi Koleji Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ulaş Velioğlu; Silivri’de bir özel okulun kampüs müdiresinin öğrenci çekmek amacıyla ilçedeki tüm özel okulların sınıf öğretmenlerini davet edip, “Öğrencilerinizi bize getirirseniz size yüksek ücret ve öğrenci başı prim veririz” diye etik olmayan ve ahlak dışı tekliflerde bulunduğunu iddia etti.

"Silivri'de Özel Okul Kampüs Müdiresinden Büyük Ayıp!"
Editör: Yaz Dostum
05 Temmuz 2020 - 01:38 - Güncelleme: 05 Temmuz 2020 - 22:23
 
Çizgi Koleji Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ulaş Velioğlu; Silivri’de bir özel okulun kampüs müdiresinin öğrenci çekmek amacıyla ilçedeki tüm özel okulların sınıf öğretmenlerine ve öğrenci velilerine ulaşıp etik olmayan ve ahlak dışı tekliflerde bulunduğunu ileri sürdü. Velioğlu,  “Eğitim camiası adına utanç verici bu davranışları sergileyen kurumu ve kampüs müdiresini genel merkeziyle görüştükten sonra kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

“ÖĞRETMENLERE, ÖĞRENCİ VELİLERİNE ULAŞIP AHLAK DIŞI TEKLİFLERDE BULUNUYOR”

Ulaş Velioğlu, şunları kaydetti:


“Silivri’de bir özel okulun kampüs müdiresi, ilçedeki tüm özel okulların sınıf öğretmenlerini davet edip öğrencilerinizi bize getirirseniz size yüksek ücret ve öğrenci başı prim veririz diye etik olmayan ve ahlak dışı tekliflerde bulunuyor. Bunula kalmayıp bir şekilde öğrenci velilerine ulaşıp bize gelirseniz ayrıldığınız okuldan daha uygun koşullarda kayıt yapacaklarını ve uygulanan yasal kesintiyi karşılayacaklarına varan ahlaksız tekliflerde bulunmakta.

“BU KURUMUN YÖNETİCİSİNİ GENEL MERKEZİNE  VE ÖZEL OKULLAR DERNEKLERİNE BİLDİRECEĞİZ”

Eğitimin öncelikle ahlak ve vicdan işi olduğunu bilmeyen, sırf patronlarına şirin görünmek için tüm değerleri ayaklar altına alan bu kurumun yöneticisini genel merkezine ve özel okullar derneklerine bildireceğiz. Eğitim modeli ve diğer akademik uygulamalarıyla başarı yakalayamayan bu kurumun, başka kurumlardan, özellikle ara sınıf ilkokul öğretmenlerini transfer etmeye çalışarak, hem öğrencilere hem de ailelerine büyük saygısızlık yapmaktadırlar.
 
“EĞİTİM CAMİASI ADINA UTANÇ VERİCİ BİR DURUM”
 
 Eğitim camiası adına utanç verici bu davranışları sergileyen kurumu ve kampüs müdiresini genel merkeziyle görüştükten sonra kamuoyuyla paylaşacağız. Kamuoyuyla saygıyla paylaşıyorum.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum