Beyatlı; "Sanayi Sitesi, Silivri'nin Kalbidir"

Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’nin genel kurul toplantısında konuşan Gelecek Partisi Silivri kurucu İlçe Başkanı Dr. Ümit Beyatlı, “Trakya’nın her yerinden, İstanbul’dan Büyükçekmece’den, Küçükçekmece’den insanlar Silivri sanayi sitesine geliyor.  Bu da buradaki yönetimin göstermiş olduğu başarıdan dolayıdır” ifadelerini kullandı.

Beyatlı; "Sanayi Sitesi, Silivri'nin Kalbidir"
Editör: Yaz Dostum
23 Ağustos 2020 - 18:20
S. S. Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’nin bugün yapılan genel kurul toplantısında mevcut Başkan Ercan Çalışkan ve yönetimi, 4 yıl için göreve seçildi. Kongreye katılım sağlayan Gelecek Partisi Silivri kurucu İlçe Başkanı Dr. Ümit Beyatlı, burada gerçekleştirdiği konuşmasında Silivri sanayisinin önemine ve gelişimine dikkat çekti.

“SİLİVRİ SANAYİSİ GELİŞTİKÇE GELİŞİYOR”

Başkan Ümit Beyatlı, genel kurul toplantısında şunları söyledi: “Silivri sanayi sitesi, Silivri’nin kalbidir. 32 sene kadar önce İstanbul’dan gelip burada yazlığımı aldığımda sanayi küçük bir yere sıkılmış kalmıştı. Daha sonra buraya taşınıp geliştikçe gelişti ve Silivri’mizi yüzünün akı ile temsil ediyor. Trakya’nın her yerinden, İstanbul’dan Büyükçekmece’den, Küçükçekmece’den insanlar Silivri sanayi sitesine geliyor.  Bu da buradaki yönetimin göstermiş olduğu başarıdan dolayıdır. Ercan Başkanımıza geçmişte yaptıkları, bugünden sonra yapacakları için teşekkür eder, başarılar dilerim.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum