Koçer: "Ötekileştirmeden Hizmet Ediyoruz"

Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’nin genel kurul toplantısında konuşan Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, göreve yeniden seçilen Ercan Çalışkan ve yönetiminin her zaman yanında olacağını söyleyerek, “Biz Kürt’üne de Çerkez’ine de Arnavut’una da Trakyalısına da eşit değerde hizmet vermeye devam edeceğiz” mesajını verdi.

Koçer: "Ötekileştirmeden Hizmet Ediyoruz"
Editör: Yaz Dostum
23 Ağustos 2020 - 18:50
S. S. Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’nin bugün yapılan genel kurul toplantısında mevcut Başkan Ercan Çalışkan ve yönetimi, 4 yıl için göreve seçildi. Kongrede Divan Başkanlığı görevini üstlenen Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, burada gerçekleştirdiği konuşmada “eşit hizmet” vurgusu yaptı.

“AYIRMADAN KAYIRMADAN HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Koçer, genel kurul toplantısında şunları söyledi: “Bizler de göreve geldiğimizde Kredi Kefalet Kooperatifi olsun, esnaf sanatkarlar camiası olsun, Şoförler Odası olsun bu kürsülerden aynı düşünce ve duygularla Türkiye Cumhuriyeti’nin bayrağının altında kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan, eşit değerde hizmet vereceğimize söz verdik. O günlerden bugüne herkese eşit yönetim sergilemeye devam ediyoruz. Biz Kürt’üne de Çerkez’ine de Arnavut’una da Trakyalısına da eşit değerde hizmet vermeye devam edeceğiz.

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Ben yeni seçilen yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Daha güzel hizmetler yapılacağından hiç şüphemiz yok. Her zaman yanlarındayız ve elimizi taşımızın altına koymaktan çekinmeyeceğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum. Genel kurul, hayırlı uğurlu olsun.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum