Şoförler Odası, Sanayi Sitesine mi taşınıyor?

Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi yönetim binasının üst katının Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na bedelsiz olarak kiraya verilmesi kararlaştırıldı.

Şoförler Odası, Sanayi Sitesine mi taşınıyor?
Editör: Yaz Dostum
23 Ağustos 2020 - 19:23 - Güncelleme: 23 Ağustos 2020 - 19:31
S. S. Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’nin bugün yapılan genel kurul toplantısında mevcut Başkan Ercan Çalışkan ve yönetimi, 4 yıl için göreve seçildi. Genel kurulda konuşulan en önemli konulardan biri, yönetim binasının üst katının Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na bedelsiz kiralanması talebi oldu. Tahsis konusu yasal olarak gündeme alınmazken, itiraz olmayınca yönetim kurulu kararı ile anlaşma sağlandı.

“ŞOFÖRLER ODASI SANAYİ SİTEMİZE ARTI SAĞLAYACAKTIR”

Başkan Ercan Çalışkan, bedelsiz tahsis konusu ile alakalı şunları söyledi: “Sevgili dostum Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı da aramızda. Biz kendisinin yukarıda faaliyetlerine devam etmesi konusunda bir uzlaşmaya vardık. Bu uzlaşmanın içinde bütün sivil toplum kuruluşları da hemen hemen dahil oldular. Şoförler Odası’nın Sanayi Sitemize iş manasında artı katacağına inanıyorum çünkü kendilerinin 800 küsur şoför esnafı üyeleri var. Bu şoförler faaliyet belgelerini ve üyeliklerini burada devam ettirdikleri zaman sanayi sitemizdeki esnafımızdan işlerini de yaptıracaklardır. Ekonomik anlamda katkı sağlayacağını düşünüyorum. Biz Şoförler Odası’na bir nebze desteğimiz olsun manasında içinin onlar tarafından yapılması kaydıyla bedelsiz olarak kiraya verilmesini gündeme alamıyoruz ama yönetim kurulu kararıyla bu anlaşmayı yapacağız. Bu sonradan olan bir gelişmeydi o yüzden bilgisini sizlerle paylaşmak istedim.”

ŞOFÖRLER ODASI KİRADA FAALİYET GÖSTERİYOR

Recep Akıncı Başkanlığındaki Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın halihazırdaki yeri ilçe merkezinde olup kirada. Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’nin yönetim binasının üst katında ise yapım çalışmaları devam etmekte olup bitmesinin yaklaşık 2 ayı bulması bekleniyor.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ


 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum