Beyciler'deki sağlık ocağı önüne Barlas'tan ışıklı yaya geçidi talebi

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, Aralık Ayı Meclis Toplantısının 2. Birleşiminde trafik sirkülasyonunun yoğun olduğu Beyciler’deki sağlık ocağı önüne ışıklı yaya geçidi yapılması için CHP’li meclis üyeleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni harekete geçirmeye davet etti.

Beyciler'deki sağlık ocağı önüne Barlas'tan ışıklı yaya geçidi talebi
Editör: Yaz Dostum
11 Aralık 2020 - 19:30 - Güncelleme: 11 Aralık 2020 - 19:35
AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, bugün gerçekleştirilen Aralık Ayı Meclis Toplantısının 2. Birleşiminde Beyciler’deki sağlık ocağıyla ilgili önemli bir öneride bulundu.

“TRAFİĞİN YOĞUN OLDUĞU VE İSTAÇ TIRLARININ ÇOK KULLANDIĞI BİR BÖLGE”

Sami Barlas, şöyle konuştu:

“Benim bir önerim var. Beyciler’deki sağlık ocağı konumu itibariyle trafiğin yoğun olduğu bir bölge ve İSTAÇ tırlarının da çok kullandığı bir bölge. CHP’li meclis üyesi arkadaşlarımdan rica ediyorum, ışıklı yaya geçidi konusunda yardımcı olurlarsa çok memnun olurum. Aynı zamanda köylü tarafından yapılan müracaatların hepsine olumsuz görüş gelmiş. Bu konuyu takip ederlerse çok güzel olur.”

Barlas'ın ardından konuşan Başkan Yılmaz, "Hep birlikte takip edelim" diyerek Yardımcısı Emre Sarısaltıkoğlu'na konuyla ilgili not aldırdı.


Haber : Batuhan GÜÇLÜ

YORUMLAR

  • 0 Yorum