Sami Barlas'tan BP benzinlik bölgesine şelale önerisi

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, bugün yapılan Aralık Ayı Meclis Toplantısının 2. Birleşiminde geçmiş dönem İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nce projesi çizilen şelalenin ilçe sakinlerine görsel şölen sunması amacıyla BP benzinlik bölgesinde hayata geçirilmesi önerisinde bulundu.

Sami Barlas'tan BP benzinlik bölgesine şelale önerisi
Editör: Yaz Dostum
11 Aralık 2020 - 22:56

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, bu sabah 10.00’da gerçekleştirilen Aralık Ayı Meclis Toplantısının 2. Birleşiminde BP benzinlik bölgesine şelale yapılması temennisini dile getirdi. Sami Barlas, “Geçmiş dönem İBB tarafından BP benzinliğin oraya şelale projesi çizilmişti, görsel bir ışıklandırma ile birlikte. Aynı projeyi tekrar orada hayata geçirme şansımız var mı? Arkadaşlarımızın (CHP’li meclis üyeleri) katkısı ne olur? Böyle bir temenni de bulunmak istiyorum” şeklinde konuştu.

YILMAZ: İSTİŞARE EDELİM

Barlas’ın ardından konuşan Başkan Volkan Yılmaz, “Bizim yeni projemizde yok ama İstanbul Büyükşehir Belediyesi buraya başladığında istişare edelim” dedi.

BULUT’TAN “BİRAZ DA HÜKÜMETTEN İSTE”NÜKTESİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden önce Beyciler’deki sağlık ocağı önüne ışıklı yaya geçidi daha sonra da BP benzinlik bölgesi için şelale isteyen Sami Barlas’a, CHP'li Silivri Belediye Meclis Üyesi Doruk Bulut, “Biraz da hükümetten iste” cevabını vererek nüktesini yerleştirdi hafızalara.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum