Beyciler ve Çayırdere'nin üretici halkı Buğra Kavuncu'ya dert yandı

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, beraberindeki Silivri İlçe Başkanı Refik Bek ve yönetimi ile bugün Beyciler ve Çayırdere ziyaretleri gerçekleştirdi.

Beyciler ve Çayırdere'nin üretici halkı Buğra Kavuncu'ya dert yandı
Editör: Yaz Dostum
03 Kasım 2021 - 20:49 - Güncelleme: 03 Kasım 2021 - 21:01
İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, bugün Silivri’ye gelerek bir dizi ziyaret ve görüşme gerçekleştirdi. Kendisine eşlik eden Silivri İlçe Başkanı Refik Bek ve yönetimi ile Beyciler ve Çayırdere’de temaslarda bulunan Kavuncu, vatandaşlarla tek tek ilgilenerek sorunlarını, talep ve önerilerini dinledi.

Bölgenin üreticileri ve hayvan yetiştiricileri Kavuncu’ya pahalı mazot, gübre, tohum fiyatlarının yerinde durmaması, yetiştirdiği ürünün para etmemesi, yüksek yem, saman fiyatları, süt fiyatının ucuz olmamasından dert yakındı.

Mangal kömürünün orman işletmeye ödenen fiyatların yüksek, Silivri mangal kömürünün markalaşmasının ve tanıtımının yapılmaması da öne çıkan sorunlardan oldu.

“Milletimizin içi rahat olsun, İYİ Parti ülkemizin yüzünü güldürmeye geliyor!” diyen Kavuncu; her alanda kendisine iletilen şikayet ve beklentilere çözüm için tüm imkanları değerlendireceklerini söyledi. 

Kavuncu, mahalle temasları kapsamında Beyciler Muhtarı Yaşar Köse ve Çayırdere Muhtarı Doğan Bilgiç ile de bir araya gelerek istişarelerde bulundu. 









YORUMLAR

  • 0 Yorum