Bora Balcıoğlu: Halkla İç İçe Olmak En Büyük Zenginliğim

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Silivri Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Bora Balcıoğlu; Gazitepe, Kadıköy, Ortaköy ve Kavaklı Mahallelerinde muhtar, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Bora Balcıoğlu: Halkla İç İçe Olmak En Büyük Zenginliğim
Editör: Yaz Dostum
30 Mayıs 2022 - 11:54 - Güncelleme: 30 Mayıs 2022 - 12:00
CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Silivri Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Bora Balcıoğlu; gerçekleştirdiği ziyaretlerle genç-yaşlı tüm Silivrililerin isteklerini, şikâyetlerini ve görüşlerini dinlemeyi sürdürüyor.

Bu çerçevede Gazitepe, Kadıköy, Ortaköy ve Kavaklı’da muhtar, esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen Bora Balcıoğlu, tüm mahallelerdeki eksikleri tespit edip her mahallemize eşit hizmet getirebilme gayretlerini bir kez daha ortaya koydu.

Bir araya geldiği hemşerilerinin istek ve taleplerini dinleyerek çözümler üretmeye çalışan; dertlerine, sıkıntılarına ve mutluluklarına ortak olan Balcıoğlu; bir taraftan ziyaretlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini ve hizmetlerini anlatırken, diğer taraftan yeni projeler konusunda her kesimden vatandaşın görüşlerine başvurdu.

Öte yandan yapılan görüşmelerde elektrik, doğalgaz ve akaryakıta yapılan yüksek zamların iğneden ipliğe her şeyi etkilediği konusunda hemfikir olunduğunu söyleyen Balcıoğlu, “Ortak dert pahalılık” diyerek vatandaşın sesi oldu.

“Halkla kucaklaşan, halkın derdiyle hemhal olan bir geleneğin temsilcisiyiz” diyen Balcıoğlu, halkla iç içe olmanın en büyük zenginliği olduğunu ifade ederek bu minvalde gece gündüz demeden gönüllere dokunmaya devam edeceğini de bildirdi.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ








 

YORUMLAR

  • 0 Yorum