"Gümüşyaka'da düğün yeri krizi 2 yıldır aşılamadı"

CHP Gümüşyaka Mahalle Başkanı Ekrem Kanburoğlu, bir kez daha Gümüşyaka’nın düğün salonu mağduriyetini gündeme taşıdı. Silivri Belediyesi’ne seslenen Kanburoğlu, “20 yıldır çalışan bir yeri kapatıp 3 yıl sonra tekrar açıp, biz hizmet getirdik diyecekseniz; deyin, yeter ki burayı eskisi gibi halkın hizmetine açın. Gümüşyaka halkını Çantaköy, Silivri, Çorlu gibi yerlerde düğün yapmaya mahkûm etmeyin. Yazıktır, günahtır” dedi.

"Gümüşyaka'da düğün yeri krizi 2 yıldır aşılamadı"
Editör: Yaz Dostum
30 Mayıs 2022 - 11:15 - Güncelleme: 30 Mayıs 2022 - 11:22
CHP Gümüşyaka Mahalle Başkanı Ekrem Kanburoğlu, Gümüşyaka’nın düğün salonu sıkıntısıyla ilgili Silivri Belediyesi’ne veryansın etti.

KANBUROĞLU: GÜMÜŞYAKA AİLE ÇAY BAHÇESİ SON 2 YILDIR DÜĞÜN YERİ KULLANIMINA KAPALI

“Silivri Belediyesi Gümüşyaka aile çay bahçesi, Gümüşyaka halkının düğünlerini yaptığı yer son 2 yıldır kapalı” diyen Kanburoğlu, “Bu yıl Gümüşyaka halkı yine 15 bin 20 bin gibi rakamlara düğünlerini yapıyor.

“BURAYI ESKİSİ GİBİ HALKIN HİZMETİNE AÇIN”

Buradan soruyorum; 20 yıldır çalışan bir yeri kapatıp 3 yıl sonra tekrar açıp biz hizmet getirdik diyecekseniz; deyin, yeter ki burayı eskisi gibi halkın hizmetine açın.

“VATANDAŞLARI MAĞDUR ETMEYİN”

Gümüşyaka halkını Çantaköy, Silivri, Çorlu gibi yerlerde düğün yapmaya mahkûm etmeyin. Yazıktır, günahtır.” şeklinde konuştu.

AK PARTİLİ MECLİS ÜYESİ SEFER ÖLÇER’İN “MÜJDE” NİTELİĞİNDEKİ KONUŞMASI HAVADA KALDI

Ekrem Kanburoğlu’nun bu sitemİ, akıllara Silivri Belediye Meclisi’nin Mart Ayı Meclis toplantısında AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Sefer Ölçer’in Gümüşyaka Mahallesinin düğün salonu mağduriyeti ile ilgili açıklamasını getirdi. Ölçer, “Düğün yapılacak çay bahçesiyle ilgili sanıyorum bugün Başkanımız (Volkan Yılmaz) müjdesini verebilir. Vermesi gerekiyor zaten” demişti. Ancak gelinen noktada krizin çözümü noktasında bir adım atılamadığı anlaşılıyor.
Haber : Hazal BAŞARAN



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum