Bora Balcıoğlu, Kiptaş 2. Etap Konutları'nda Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu ve İstanbul Milletvekili Engin Altay, Yeni Mahalle'deki Kiptaş 2. Etap Konutları sakinleriyle buluştu. Mini bir mitinge dönüşen etkinlikte, "Geleceğin Silivri'si" vizyonu ve projeleri paylaşıldı, Engin Altay "İstanbul'da İmamoğlu, Silivri'de Balcıoğlu" sloganıyla Balcıoğlu'na destek çağrısında bulundu.

Bora Balcıoğlu, Kiptaş 2. Etap Konutları'nda Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
Editör: Yaz Dostum
09 Mart 2024 - 17:53
CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu ve İstanbul Milletvekili Engin Altay, seçim kampanyası kapsamında Yeni Mahalle'de bulunan Kiptaş 2. Etap Konutları sakinleri ile bir araya geldi. Kalabalığın yoğun ilgisiyle karşılanan bu buluşma, adeta mini bir mitinge dönüştü. Balcıoğlu, "Geleceğin Silivri'si" için planladığı vizyonunu ve projelerini vurgularken, Engin Altay, Silivri halkından Balcıoğlu'na destek olmalarını istedi.

Balcıoğlu, konuşmasında Silivri için hazırladığı kapsamlı projeleri site sakinlerine anlattı. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan çevre politikalarına kadar bir dizi yenilikçi proje ile "Geleceğin Silivri'si"nin nasıl şekilleneceğini detaylarıyla paylaştı. Balcıoğlu'nun anlattığı projeler arasında, sürdürülebilir kalkınma, yeşil alanların artırılması ve sosyal hizmetlere erişimin kolaylaştırılması gibi konular öne çıktı.

Engin Altay da, Balcıoğlu'nun projelerine ve liderliğine vurgu yaparak, "İstanbul'da başardığımız değişimi, Silivri'de de Bora Balcıoğlu ile gerçekleştirebiliriz" dedi. "İstanbul'da İmamoğlu, Silivri'de Balcıoğlu" sloganıyla seçmenlere seslenen Altay, Balcıoğlu'nun Silivri için doğru tercih olduğunu ve geleceği şekillendirme potansiyeline sahip olduğunu belirtti.






YORUMLAR

  • 0 Yorum