Çatalca'da Kadınlar Mutlu Ve Mesut

Başkan Mesut Üner’in dönemi boyunca özel gün ve haftalarda organize ettiği etkinliklerle sadece ilçede değil, tüm bölgede adından başarılarıyla söz ettirdi. Başkan Mesut Üner, her zaman olduğu gibi ‘’8 Mart Dünya Kadınlar Günü’’ etkinliklerinde de tüm Çatalca ve bölgemize damgasını vurdu. Böylesine kıymetli bir organizasyonu daha kusursuz tamamlayan Başkan Mesut Üner, Çatalca’yı dünya şehri İstanbul’un kültür-sanat etkinlik merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini bir kez daha göstermiş oldu.

Çatalca'da Kadınlar Mutlu Ve Mesut
Editör: Yaz Dostum
10 Mart 2024 - 01:09
Muhteşem ‘’8 Mart Dünya Kadınlar Günü’’ etkinlikleri kısa adı olan ‘’Kades’’ Kadın Destek Uygulaması’nın tanıtımı gerçekleşti. Böylesine önemli bir uygulamanın tanıtımı tüm davetli Çatalca’lı hanımefendiler tarafından pür dikkat izlendi ve dinlendi. Başkan Mesut Üner salona geldiğinde, Çatalca’lı hanımefendiler büyük bir alkışla kendisini alkışladı. Başkan Mesut Üner’de tüm davetlilerin masalarını eşi Aydan Üner ile birlikte ziyaret edip kendilerine hoş geldiniz diyerek ‘’8 Mart Dünya Kadınlar Günü’’ kutlama mesajlarını iletti. Sonrasında ise salondaki Çatalca’lı hanımefendiler, Başkan Mesut Üner’in konuşması başladığında ilçeye kazandırdığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerini yoğun alkışla ifade ettiler. Başkan Mesut Üner’in konuşması tamamlandıktan sonra sahne alan sevilen sanatçı Altay’ın performansı salondaki ‘’8 Mart Dünya Kadınlar Günü’’ coşkusunu tavan yaptırdı. Muhteşem eğlencenin coşkusuyla evlerine dönmeye hazırlanan Çatalca’lı hanımefendiler, çıkışları sırasında kendilerine takdim edilen hediyelerle büyük bir sevinç yaşadı ve neşeli geçen günün sonunda Başkan Mesut Üner’e teşekkür edip, günün anısına çektirdikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylaştılar.
 
‘’8 Mart Dünya Kadınlar Günü’’ etkinlikleri sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Bugün tüm dünya için çok özel bir gün. Böylesine özel bir gün Çatalca ilçemizde kusursuz yaşanmalıydı ve biz sadece bu anlamda gereğini yaptık. Bir nebzede olsa başarılarımızın görünmeyen kahramanlarına neşeli ve eğlenceli bir gün yaşattıysak ne mutlu bize. Daha nice mutlu, huzurlu, neşeli ve eğlenceli günlerde sizlerle birlikte olmak dileğiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar, tüm halkımıza etkinliğimize göstermiş oldukları yoğun katılım için çok teşekkür ederim.’’ dedi.















 

YORUMLAR

  • 0 Yorum