Bora Balcıoğlu'ndan Balıkçılara Rastgele Mesajı

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu, yeni balıkçılık av sezonu vesilesiyle “bereket” temennilerini ilettiği bir mesaj yayınladı.

Bora Balcıoğlu'ndan Balıkçılara Rastgele Mesajı
Editör: Yaz Dostum
01 Eylül 2023 - 12:16 - Güncelleme: 01 Eylül 2023 - 12:23
CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu, 4,5 aylık bir aranın ardından bu gece yarısı itibariyle başlayacak balıkçılık sezonu için bir mesaj yayınladı.

“KAZASIZ BELASIZ BİR SEZON GEÇİRİLMESİNİ CANI GÖNÜLDEN DİLİYORUM”

Sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajında Balcıoğlu, “Silivri'mizde balıkçılık geçim kaynağı olarak önemli bir yere sahiptir...Ağlarını dikip, teknelerinin bakımını yaparak günlerdir hazırlık yapan balıkçılarımız gece yarısından itibaren "Vira Bismillah" diyerek denize açılacak. 2023-2024 av sezonun açılmasıyla birlikte balıkçılarımızı denize uğurlayacağız. Sezonun Silivri'mize ve ekmeğini denizden çıkaran balıkçılarımıza hayırlı ve bereketli olmasını, kazasız belasız bir sezon geçirilmesini canı gönülden diliyorum... Vatandaşlarımızın da bu sağlıklı nimetten bolca yararlanmasını tavsiye ediyorum. Tüm balıkçılarımıza rastgele diyerek bol kazançlar dilerim, ağlarınızdan balık eksik olmasın...” ifadelerini kullandı.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum