Çalışkan: "Silivri BULGÖÇ'ün İsmi Koca Yusuf Güreşlerinde Bilgimiz Dışında Geçmiştir"

Silivri Bulgaristan Göçmenleri Derneği Başkanı Ercan Çalışkan, “Silivri Bulgaristan Göçmenleri Derneği ve Şahsımın güreşlerin yapıldığı Hitrinovo Belediyesi’ne destek olduğumuz yorumları ve haberlerinin yapıldığını üzülerek takip etmekteyiz. Yapılan anonslardan sonradan haberdar olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunuyoruz” dedi.

Çalışkan: "Silivri BULGÖÇ'ün İsmi Koca Yusuf Güreşlerinde Bilgimiz Dışında Geçmiştir"
Editör: Yaz Dostum
30 Ağustos 2023 - 19:52
“KOCA YUSUF GÜREŞLERİNDE BİLGİMİZ DIŞINDA SELAMLAMA YAPILDI”

Silivri Bulgaristan Göçmenleri Derneği Başkanı Ercan Çalışkan’ın konuyla ilgili yönetim kurulu adına gerçekleştirdiği, “Kıymetli basınımıza, kamuoyuna ve Bulgaristan vatandaşlarımıza duyuru” başlıklı açıklama aynen şöyle:

“Bulgaristan Şumnu iline Bağlı Hitrinovo Belediyesi’nin organize ettiği Koca Yusuf Güreşlerinde Silivri Bulgaristan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin ve şahsımın ismini bilgimiz dışında anons ederek bilgimiz dışında selamlama yapılmıştır. Bulgaristan medyasında ve sosyal medya hesaplarında Silivri Bulgaristan Göçmenleri Derneği ve şahsımın güreşlerin yapıldığı bölge belediyesine destek olduğumuz yorumları ve haberlerinin yapıldığını üzülerek takip etmekteyiz. Koca Yusuf dünyaya mal olmuş bir güreşçimizdir.

“GÜREŞÇİ KARDEŞİMİZİN İLE HERHANGİ BİR SPONSORLUK MUTABAKATI KARŞILIKLI SAĞLAMADIK”

Burada güreş müsabakasına katılıp derece alan göçmen güreşçi kardeşimizden bize sponsorluk için bir başvuru ve talep olmadığı gibi bizden de bir talep olmamıştır.

“ANONSLARDAN SONRADAN HABERDAR OLDUK”

Güreşçi kardeşimizin bilgimiz dışında bizi onore etmek için yapılan anonslardan sonradan haberdar olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.

“HAK VE ÖZGÜRLÜKLER PARTİSİ TEMSİLCİLERİ VE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DIŞINDA KİMSEYLE YOL ARKADAŞLIĞI YAPMAYACAĞIZ”

Bulgaristan’daki vatandaşlarımızın temsilcisi olan Hak Ve Özgürlükler partimizin temsilcileri ve belediye başkan adayları dışında kimseyle yol arkadaşlığı yapmayacağımızı kamuoyunun bilgisine sunuyor sağlık mutluluk huzur dolu günler diliyoruz.”
Haber : Batuhan GÜÇLÜ

YORUMLAR

  • 0 Yorum