Borç Sarmalı İçinde Yüzen Silivrispor'a 4 İcra Ödemesi Daha!

17 Temmuz’da yapılan Silivrispor genel kurulunun ardından devir-teslim töreni ile görevi devralan Başkan Akgün Duru ve yönetimi, görevdeki ilk günlerinde kapıya dayanan icra memurları ile karşı karşıya kalmıştı. Başkan Duru, önceki dönem Başkanı Taylan Güraslan’ın "bir şahısla olan senetli alacak-borç ilişkisi" nedeniyle masa, sandalye ve kupalar başta olmak üzere kulüp binasındaki eşyaları haczetmek isteyen icra memurlarını kısmi ödeme yaparak durdurmuştu. Silivrispor’a bugün 4 adet icra ödeme emri daha geldi…

Borç Sarmalı İçinde Yüzen Silivrispor'a 4 İcra Ödemesi Daha!
Editör: Yaz Dostum
30 Temmuz 2021 - 14:25 - Güncelleme: 30 Temmuz 2021 - 14:36
1 yıl gecikmeli olarak yapılan genel kurul toplantısı sonucu Silivrispor Kulübü Başkanı seçilen Akgün Duru, düzenlenen devir-teslim töreni ile görevi devir aldıktan sonra yönetimi ile birlikte göreve başlamalarının ilk saatlerinde önceki dönem Başkanı Taylan Güraslan’ın "Hüseyin Ç. isminde bir şahısla olan senetli alacak-borç ilişkisi" nedeniyle önlerine gelen haciz dosyası ile şok yaşamıştı. Kulüp binasında icra yapılacak malzemelerin tespiti icra memurları tarafından yapılırken devreye giren Başkan Duru, kısmi ödeme yaparak masa, sandalye, ofis eşyaları ve kupaların haciz yapılmasına mani olmuştu.

Yapılan genel kurul toplantısında resmiyete geçen güncel borç durumu 5 milyon 085 bin 650 TL olarak açıklanan, gelir-gider dengesi alt üst olmuş Silivrispor’a bugün 4 adet icra ödeme emri daha geldi.

BAŞKAN DURU VE YÖNETİMİ, AVUKATLARLA GÖRÜŞTÜ

Göreve gelir gelmez icra sorunlarıyla boğuşmak durumunda kalan yeni yönetim; finansal dengelerini yitirmiş ve sürekli borçlanarak varlığını devam ettirmek durumunda kalan kulübün içinde bulunduğu durum nedeniyle sürece gönüllü katkı sağlayan Av. Nilgün Karataş, Av. Ecehan Soyer Karataş, Av. Emre Karataş ile bir araya gelerek icra ödeme emirleri, davalar, ihtarnameler üzerine çalışma yaptı.

Başkan Duru ve yönetimi, borç sarmalı içinde yüzen kulübün tekrar finansal dengeye kavuşması adına çözüm arıyor.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum