Başkan Duru ve Yönetimi İlk Günde Haciz Şoku Yaşadı

17 Temmuz’da yapılan Silivrispor genel kurulunun ardından önceki gün düzenlenen devir-teslim töreni ile görevi devralan Başkan Akgün Duru ve yönetimi, görevdeki ilk günlerinde önlerine gelen haciz dosyası ile şok yaşadı. Araştırmalara göre önceki dönem Başkanı Taylan Güraslan’ın "bir şahısla olan senetli alacak-borç ilişkisi" nedeniyle kulüp binasına gelen icra memurları; masa, sandalye ve kupalar başta olmak üzere içeride bulunan eşyalara haciz koymak istedi. Kısmi ödeme yapan Başkan Duru; icra memurları ve avukatlarla görüşerek malzemelerin haciz yapılmasını engelledi.

Başkan Duru ve Yönetimi İlk Günde Haciz Şoku Yaşadı
Editör: Yaz Dostum
30 Temmuz 2021 - 00:09 - Güncelleme: 30 Temmuz 2021 - 00:18
1 yıl gecikmeli olarak yapılan genel kurul toplantısı sonucu Silivrispor Kulübü Başkanı seçilen Akgün Duru, önceki gün düzenlenen devir-teslim töreni ile görevi devir aldı. Duru ve yönetimi, göreve başlamasının ilk saatlerinde kapıya dayanan icra memurları ile karşı karşıya kaldı.

BAŞKAN KULÜP EŞYALARININ ALINMASINI ENGELLEDİ

Yapılan araştırmalar neticesinde önceki dönem Başkanı Taylan Güraslan’ın "Hüseyin Ç. isminde bir şahısla olan senetli alacak-borç ilişkisi" nedeniyle Silivrispor’a icra takibi dosyası açıldığı öğrenildi. Kulüp binasında icra yapılacak malzemelerin tespiti icra memurları tarafından yapılırken devreye giren Başkan Akgün Duru, kısmi ödeme yaparak işlemi durdurdu; masa, sandalye, ofis eşyaları ve kupaların haciz yapılmasına mani oldu.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum