Başkan Koçer, CHP Heyetiyle Esnafın Sorunlarını Konuştu

CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili ve aynı zamanda Parti Meclis Üyesi Zeynel Emre, CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen ve örgüt temsilcileri ile birlikte bugün Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.  Toplantıda Silivri esnafının sorunları ve taleplerine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Koçer, CHP Heyetiyle Esnafın Sorunlarını Konuştu
Editör: Yaz Dostum
29 Temmuz 2021 - 23:01
Bugün Silivri’de temaslarda bulunan CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili ve aynı zamanda Parti Meclis Üyesi Zeynel Emre, esnafın sorunlarını dinlemek ve karşılıklı çözüm yolları aramak için Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Emre’ye ziyarette CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Elif Yılmazer ve Bilal Ermiş ile örgüt temsilcileri eşlik etti.

BÖLGE ESNAFININ SORUNLARI İSTİŞARE EDİLDİ

Toplantıda, esnaf ve sanatkarların sorunları, beklenti ve talepleri konuşuldu, Silivri’nin ve Türkiye’nin sosyal-ekonomik gelişimine katkı sağlayacak olan görüş ve öneriler paylaşıldı. Esnafın ekonominin itici gücü olduğunu ve Silivri esnafının para kazanması gerektiğini vurgulayan Başkan Koçer; pandemi sürecinde en büyük zararı esnafların gördüğünü hatırlatarak yaşadıkları sıkıntıları ve bölge sorunlarını dile getirdi, bu sorunların giderilmesi için destek beklentisini aktardı.

Esnafların sorunlarının bölgelere göre yerinde incelenmesinin çözüm aşamasında çok değerli olduğunun altını çizen Milletvekili Emre; sorunları ve aksayan bölgeleri tespit ederek daha çözüm odaklı bir anlayışla hareket ettiklerini ifade etti ve beraberinde esnafın sorunları, beklentileri ve her türlü talebinin sonuçlandırılması için var güçleri ile çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.


Haber : Batuhan GÜÇLÜ






 

YORUMLAR

  • 0 Yorum