Esen'den "Adım Adım İktidara" Yürüyüşünde Milletvekilli Saha Çalışması

İlk seçimde iktidarın el değiştirmesi hedefi kapsamında saha çalışmalarıyla mesaiye aralıksız devam eden CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen ve örgüt temsilcileri, CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili ve aynı zamanda Parti Meclis Üyesi Zeynel Emre ile birlikte bugün ilçede bir dizi meslek odası ziyareti gerçekleştirdi.

Esen'den "Adım Adım İktidara" Yürüyüşünde Milletvekilli Saha Çalışması
Editör: Yaz Dostum
29 Temmuz 2021 - 22:32 - Güncelleme: 29 Temmuz 2021 - 23:14
CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili ve aynı zamanda Parti Meclis Üyesi Zeynel Emre, bugün CHP Silivri İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu. Milletvekilini CHP İlçe Başkanı Berker Esen, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Elif Yılmazer ve Bilal Ermiş, örgüt temsilcileri ile birlikte karşıladı.


MESLEK ODALARINI ZİYARET EDEREK ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİLER

Parti çalışmaları hakkında fikir alışverişinin gerçekleştirildiği görüşmede Adım Adım İktidara hedefi kapsamında planlanan alan çalışmaları gereğince Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına, Silivri Kredi Kefalet Kooperatif Başkanlığına, Silivri Ziraat Odası Başkanlığına, Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanlığına ziyaretlerde bulunarak yapılan çalışmalar ve son duruma ilişkin yetkililerden bilgi aldı, talep ve sorunlarını dinledi.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ






 

YORUMLAR

  • 0 Yorum