CHP'li Zeynel Emre'den Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifine Ziyaret

Silivri Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri, bugün CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Zeynel Emre, CHP İlçe Başkanı Berker Esen ve örgüt temsilcilerini ağırladı.

CHP'li Zeynel Emre'den Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifine Ziyaret
Editör: Yaz Dostum
29 Temmuz 2021 - 21:47 - Güncelleme: 29 Temmuz 2021 - 21:58
İlçemizde sık sık temaslarda bulunan, kentin ve bölgenin sorunlarıyla yakından ilgilenen CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili ve aynı zamanda Parti Meclis Üyesi Zeynel Emre, bugün bir dizi toplantı ve görüşme yapmak üzere geldiği Silivri’de kendisine eşlik eden CHP İlçe Başkanı Berker Esen, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Elif Yılmazer ve Ersin Taşkın, örgüt temsilcileri ile birlikte Silivri Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan ve yönetim kurulu üyelerine ziyarette bulundu.

SANAYİ ESNAFI İÇİN İSTİŞARE YAPILDI

Bölge Milletvekili Zeynel Emre ziyarette Başkan Ercan Çalışkan’dan sanayi sitesinin mevcut durumu ile kendisine iletilen sorun ve talepleri dinledi. Dünden daha güzel, daha kazançlı bir sanayi için çabaladıklarını ifade eden Çalışkan; Emre'ye sanayi esnafının talep ve şikayetlerini tek tek aktardı ve kendilerine yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum