Bozdağ: "Silivrispor Verilecek Desteklerle Üst Liglere Yeniden Çıkar"

BeIN Sports ekranlarında yayımlanan "Futbolun Şehirleri" programına konuşan Silivrispor’un Amigo Taraftar Grubu KASABA’nın Lideri İrfan Bozdağ, Bal ligine gerileyen Silivrispor’un her zaman olduğu gibi bugünde yanında olduklarını belirterek, esnaf ve ilçe sakinlerinin desteğiyle takımın yeniden üst liglere çıkabileceğine inandıklarını söyledi.

Bozdağ: "Silivrispor Verilecek Desteklerle Üst Liglere Yeniden Çıkar"
Editör: Yaz Dostum
15 Ekim 2021 - 21:23 - Güncelleme: 15 Ekim 2021 - 21:29
Silivrispor’un Amigo Taraftar Grubu KASABA’nın Lideri İrfan Bozdağ, "Türkiye'nin birçok ilini gezerek, futbola olan sevginin ve futbol takımlarının hikayelerinin anlatıldığı "Futbolun Şehirleri" programına konuştu. Silivrispor’un tanıtımının yapıldığı programda takımın taraftarları hakkında bilgilendirmede bulunan Bozdağ, profesyonel ligten amatöre gerileyen kırmızı-mavili ekibin esnaf ve ilçe sakinlerinin desteğiyle yeniden üst liglere çıkabileceğini belirtti.

Bozdağ, açıklamarında şunları kaydetti:

“Şimdi amatördeyiz tekrar. Bildiğimiz ligler. Amatörü daha önce yaşadık. Süper amatörü de yaşadık. Ama hiçbir zaman takımımızı bırakmadık. Canı gönülden bağlandık. Bir kere bu arma, takım sevdası ve renkler gönlümüze işlendi. Kimse çıkaramaz artık içimizden, mühür gibi oldu. Şimdi tekrar amatör lig evet. Takım üst liglere çıkar mı? Evet çıkartırız. Ama nasıl çıkartırız? İlçemizin desteğiyle, esnaflarımız ve halkımızla... Şimdi tek bizim elimizde olan bir şey değil, stada 50 kişiyle ya da 100 kişiyle de gidiyoruz ama halk ve esnaf takıma destek verdiği zaman bu takım rahatlıkla üst liglere çıkar.”

Haber : Batuhan Güçlü

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum