Bozoğlu: "Bizlere Bugünleri Gösteren Yüce Allah'ımıza Şükürler Olsun"

Covid-19 test sonucu pozitif çıkan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, karantina sürecinin sona ermesinin ardından sağlığına kavuşur kavuşmaz hemşerileriyle ilçe sahilinde kurulan Ak Nokta’da buluştu.

Bozoğlu: "Bizlere Bugünleri Gösteren Yüce Allah'ımıza Şükürler Olsun"
Editör: Yaz Dostum
14 Kasım 2021 - 22:29
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, sağlığından şüphe ederek yaptırdığı Covid-19 test sonucu pozitif çıktı. Bir süredir evinde karantinada kalan Bozoğlu, sağlığına kavuşur kavuşmaz sahaya indi. Hemşerileriyle hasret gidermek adına ilçe sahilinde kurulan Ak Nokta’da vatandaşlarla bir araya gelen Bozoğlu, partisinin çalışmalarını anlatmak ve yeni üye kaydı yaptırmak isteyen kişilere yardımcı oldu.

Bozoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamasında şunları kaydetti:

"İlk soluğu bizde sahilde bulunan Ak noktamızda aldık, yeniden sizlerle buluşmanın heyecanını sevincini yaşıyorum, görüyoruz ki milletimizin partimize olan teveccühü, Silivri için umudumuza umut, heyecanımıza heyecan katıyor. Bu süreç zarfı içerisinde gerek arayarak, gerek mesaj atarak gerek ise sosyal medyadan geçmiş olsun dileklerini ileten ve dualarını eksik etmeyen herkese şükranlarımı sunuyorum. Bizlere bugünleri gösteren Yüce Allah’ımıza şükürler olsun."

YORUMLAR

  • 0 Yorum