CHP Silivri Kadın Kolları'ndan Veysel Amca'ya ziyaret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Adalet Yürüyüşü'nde eşlik eden Veysel Kılıç'ı, CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret etti.

CHP Silivri Kadın Kolları'ndan Veysel Amca'ya ziyaret
Editör: Yaz Dostum
14 Kasım 2021 - 22:34 - Güncelleme: 14 Kasım 2021 - 22:44
CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun 25 yıl hapis cezasına çarptırılması kararını protesto etmek için Güvenpark'tan başlattığı Adalet Yürüyüşü'ne 25 gün boyunca eşlik eden Veysel Kılıç'a evinde ziyarette bulundu.

Kılıç'ın hal ve hatırını sorarak durumu hakkında bilgiler alan CHP'li kadınlar, kendisine iyi dilek ve temennilerini ileterek sorun, sıkıntı ve beklentileriyle alakalı istişarelerde bulundular.

Ziyaret hatıra fotoğraflarının çektirilmesinin ardından sona erdi.

VEYSEL KILIÇ KİMDİR? 

Veysel Kılıç, 15 Temmuz darbe girişiminde “tatbikat” gerekçesiyle köprüye götürülen Hava Harp Okulu öğrencisi olan oğlu tutuklandığı için protesto amacıyla yürüyüşe katılmıştı. Kılıç, yürüyüş boyunca oğlunun fotoğrafını boynuna asmış bir elinde de Türk bayrağı taşımıştı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum