Bozoğlu'ndan Sert Eleştiri; "İmamoğlu, Proje Yapabilecek Kabiliyetten Yoksun!"

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sert sözlerle yüklendi. Bozoğlu; “İBB Başkanı görev süresini görüyoruz ki AK Parti’nin yapmış olduğu hizmetlerin açılışlarını yapmakla geçirecek. Çünkü kendilerinin ne üretebileceği bir proje ne de yapabilecek kabiliyete sahip. Zira İstanbul kendisini “Temel Atmama Töreni” ile tanıdı.” dedi.

Bozoğlu'ndan Sert Eleştiri; "İmamoğlu, Proje Yapabilecek Kabiliyetten Yoksun!"
Editör: Yaz Dostum
22 Mayıs 2020 - 23:32

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun KİPTAŞ Silivri 3. Etap Kura Çekiliş Töreni’ne katılmasının ardından sert bir açıklamaya imza attı.  Ekrem İmamoğlu’nun halkın önüne sunabileceği tek bir projesi bile olmadığını söyleyen Mutlu Bozoğlu,  İmamoğlu’nun AK Parti’nin gayretleri sonucu hayata geçirilen projeler üzerinden “icraatçı Başkan” profili çizdiğini sert sözlerle dile getirdi.

“İMAMOĞLU, HAZIRA KONDUĞU PROJELERİ SAHİPLENMEYE ÇALIŞIYOR”

Bozoğlu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
 
“İBB Başkanı görev süresini görüyoruz ki AK Parti’nin yapmış olduğu hizmetlerin açılışlarını yapmakla geçirecek. Çünkü kendilerinin ne üretebileceği bir proje nede yapabilecek kabiliyete sahip. Zira İstanbul kendisini “Temel Atmama Töreni” ile tanıdı.

-1.513 Konut
-7 Ticari Birim
-1 Okul (26 Derslik ve 4 Laboratuvar)
-1 Sağlık Ocağı
-1 Cami (300 Kişilik)

Dar gelirli aileler için projelendirilen, yapımı İBB AK Parti döneminde tamamlanan ve bugün kurası çekilen KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etaplarında hak sahibi olmayı kazanan vatandaşlarımıza yeni evlerinin hayırlı olmasını diliyorum.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum