En Özel Üretime Silivri SİAD Desteği

Covid-19'a karşı “Üreten Okullar” sloganı ile büyük başarı elde eden Milli Eğitim Bakanlığı Meslek Okullarına, ilçemiz Abdullah Bilgingüllüoğlu Özel Eğitim Okulu, pandemi sürecinin başından beri tıbbi maske üreterek katkı sunuyor. Standartlara uygun, üç kat, telli ve UV sterilizasyon ile günlük 7000 üretim yapan ve toplamda bugüne kadar 120 bin maske üretip sağlık çalışanları ve Silivri bölgesinin ihtiyacı olan maskeyi karşılayan öğrenciler, üreterek topluma katkı sunmanın mutluluğunu yaşıyor.

En Özel Üretime Silivri SİAD Desteği
Editör: Yaz Dostum
22 Mayıs 2020 - 23:39 - Güncelleme: 22 Mayıs 2020 - 23:51

Özel öğrencilerin üretim hamlesine duyarsız kalmayan SİAD ( Silivri Sanayiciler ve İş Adamları Derneği ) Başkanı  Hakan KOCABAŞ, okula giderek üretimi yerinde inceleyip, üretim süreci ve maskeler hakkında bilgi aldı. KOCABAŞ yaptığı açıklamada, dünyayı saran bu felakete karşı yerli kaynaklar ve üretim gücüyle mücadele etmenin önemine dikkat çekerek, virüse karşı en önemli koruma gereci olan tıbbi maskenin Silivri’de üretilmesi ve bu üretimin özel öğrencilerimizce  yapılmasının kendilerini çok mutlu eden bir gelişme olduğunu söyledi. SİAD üyeleri olarak bu güzel girişime destek olmak  ve sosyal sorumluluğun bir gereğini de yerine getirmek adına maske ihtiyaçlarını özel öğrencilerden  karşılayacaklarını, üyelerine bu konuda gerekli bilgilendirme ve çağrıda bulunacaklarını belirtti.

Okul Müdürü Bünyamin KURT yaptığı açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı ve Milli Eğitim Bakanımızın talimatıyla üretimde BİZDE VARIZ demenin gururunu yaşıyoruz. Silivri'de böyle bir üretimin olması, Türkiye'de maske üreten 3 özel eğitim okulundan biri olmamız ve Silivri’nin tıbbi maske ihtiyacını karşılayacak olmamız mutluluk verici. Bize desteklerini esirgemeyen Genel Müdürlüğümüze, İl Milli Eğitim Müdürümüze, Kaymakamımız Sayın Ali PARTAL'a  ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Zekeriya ARTAR'a, Belediye Başkanımız Sayın Volkan YILMAZ'a, Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Mutlu BOZOĞLU'na, SİAD Başkanımız Sayın Hakan KOCABAŞ'A ve destekleriyle yanımızda olan tüm güzel yürekli dostlara teşekkür ederiz.

Özel öğrencilerin üretim hamlesine özellikle SİAD gibi sanayi öncülerinin yer aldığı bir kuruluşun hamilik yapıp sahip çıkması taktire şayan örnek bir davranıştır. Bu sayede üretim teşvik edildiği gibi, özel öğrencilere de bir fırsat verilip bu örnek girişim ile özel bireylerin hayatın içinde olması sağlanmış olacaktır, Başkan Sayın Hakan KOCABAŞ'ın şahsında duyarlı ve engel tanımayan tüm iş insanlarımıza, sanayicilerimize teşekkür  ettiğini belirtti. . 


YORUMLAR

  • 0 Yorum