Bu kez 19 Mayıs için ok attılar!

Silivri Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ortaklığında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında ok atma etkinliği düzenlendi. Yoğun katılımın sağlandığı etkinlikte tüm sporculara madalya takdim edildi.

Bu kez 19 Mayıs için ok attılar!
Editör: Yaz Dostum
16 Mayıs 2022 - 21:50 - Güncelleme: 17 Mayıs 2022 - 09:00
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Silivri Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ortaklığında ok atma etkinliği gerçekleştirildi. İBB Müjdat Gürsu Stadı’nda organize edilen etkinliğe yaklaşık 150 sporcu katıldı. Turnuva şeklinde organize edilen etkinlikte, Yetişkinler ve Çocuklar olmak üzere 2 kategoride müsabakalar yapıldı. Dostluğun kazandığı yarışlarda etkinlikte yer alan tüm okçulara madalya verilerek onurlandırıldı.

BIYIKLI : İL BAZINDA OKÇULUK TURNUVASI DÜZENLEMEK İSTİYORUZ

Konu hakkında bilgilendirmede bulunan Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Tamer Bıyıklı, şunları kaydetti:

“Silivri Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüz ile birlikte Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü Derneği olarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında ok atma etkinliğimizi başarıyla gerçekleştirdik. Sporcularımızın aileleri de müsabakaları tribünlerden takip ettiler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Etkinliğimize yoğun katılım oldu. Sporcularımız bu etkinlik ile birlikte kendilerini gösterme imkanı da buldular. Başarılı sporcular yetiştirmek adına gece gündüz demeden çalışıyoruz. Gerekli destek verildiği takdirde il bazında da okçuluk turnuvasını ilçemizde düzenlemek istiyoruz. Bununla ilgili maddi ve manevi her türlü desteğe ihtiyacımız olduğunu altını çizerek belirtmek istiyorum. Tüm okçularımıza da çalışmalarında başarılar diliyor, bugüne dek yanımızda olan herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
















YORUMLAR

  • 0 Yorum