Sanayi sitesi mali genel kurulunda Nuray Koçer'e özel teşekkür

Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Mali Genel Kurul toplantısında konuşan Başkan Ercan Çalışan, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer’e desteklerinden dolayı şükranlarını arz etti.

Sanayi sitesi mali genel kurulunda Nuray Koçer'e özel teşekkür
Editör: Yaz Dostum
16 Mayıs 2022 - 22:15
Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Mali Genel Kurul toplantısı 15 Mayıs Pazar günü kaydedildi. Divan Başkanlığını Sultan Aşkın, Katip Üyeliği görevlerini Mehmet Aykanat ve Nihat Hatipoğlu üstlendi. Divan Kurulu'nun oluşturulmasının ardından kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Toplantıda Başkan Ercan Çalışkan, genel işleyişe katkılarından dolayı Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer’e yönelik teşekkür temennilerinde bulundu.

“ÖZELLİKLE ESNAF ODASI BAŞKANIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Çalışkan, şöyle konuştu:


Hepimiz çok zor şartlardan geçtik. Özellikle son 2 yıl bu Covid sebebiyle esnaflarımızın çoğunun dükkanı haftada 3-4 gün kapalı kaldı. Esnaflarımız biraz kredilere yüklendi. Bu şekilde ayakta kalmaya çalıştılar. Tabi şimdi bunu düzeltme zamanı. Hastalığı geride bıraktık. İnşallah önümüzdeki günlerde daha rahat ortamlara kavuşuruz. Esnaf Odası Başkanımız, Şoförler Odası Başkanımız, Küçük Sanayi Sitesi Başkanımız, sivil toplum kuruluşları burada. Çok güzel bir birlikteliğimiz var. Ben özellikle Esnaf Odası Başkanıma teşekkür ediyorum. Pek çok konuda bize çok destek veriyor. Sultan hanımla son günlerde çok fazla mesai harcadık. Kira yerleri ile ilgili konuda destekleri için kendisine teşekkür ediyorum. Hepimiz sizin tarafınızdayız. Başkanımın da selamları var, bazı sebeplerden dolayı katılamadı. Bizi anladıkları ve anlayışlı davrandıkları için huzurlarınızda onlara da çok teşekkür ediyorum.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum