Bulgaristan'da Yapılacak Genel Seçimler Öncesi Aysel Rifat'tan Silivri Temasları

DPS Şumen İl Başkanı Yeni Pazar Belediye Başkan Yardımcısı Aysel Rifat, Bulgaristan’da 11 Temmuz’da yapılacak erken genel seçimlerle ilgili Silivri Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan’ın eşliğinde ilçemizde bir dizi görüşme gerçekleştirdi.

Bulgaristan'da Yapılacak Genel Seçimler Öncesi Aysel Rifat'tan Silivri Temasları
Editör: Yaz Dostum
16 Haziran 2021 - 22:41

DPS Şumen İl Başkanı Yeni Pazar Belediye Başkan Yardımcısı Aysel Rifat, Bulgaristan’da 11 Temmuz’da yapılacak erken genel seçimlerle ilgili Silivri’de temaslarda bulundu. Rifat kendisini makamında ağırlayan Silivri Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan ile birlikte İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. H. Tamer Dodurka’yı, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer’i ve Bulgaristan Göçmenleri Derneğini ziyaret ederek seçimlerde oy kullanacak vatandaşlarla bir araya geldi. Rifat, Bulgaristan'ın sıcak gündemiyle ilgili gelen soruları yanıtladı.

Öte yandan Silivri Belediyesi ve Elginkan Vakfı iş birliği ile projelendirilen Ümmehan Elginkan Anaokulu’nun temel atma töreni sonrası Olta Restaurant’ta yemek programı düzenleyen Başkan Volkan Yılmaz, ziyaretlerin ardından mekana yemeğe gelen DPS Şumen İl Başkanı Yeni Pazar Belediye Başkan Yardımcısı Aysel Rifat’ı bizzat masasına giderek selamladı ve istişarelerde bulundu.




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum