Bulgaristan Milletvekili Silivri'deki Esnaf Odalarını ve Bazı Resmi Kurumları Dolaştı

Komşu ülkemiz Bulgaristan Milletvekili Hamid Hamid bugün Silivri’ye gelerek esnaf odalarını ve bazı resmi kurumları ziyarette bulundu.

Bulgaristan Milletvekili Silivri'deki Esnaf Odalarını ve Bazı Resmi Kurumları Dolaştı
Editör: Yaz Dostum
27 Mayıs 2021 - 23:28 - Güncelleme: 27 Mayıs 2021 - 23:40

Komşu ülkemiz Bulgaristan Milletvekili Hamid Hamid bugün Silivri’ye geldi. Kendi ülkesinin Türkiye’de yaşayan çifte vatandaşlık sahiplerinden biri olan Silivri Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan’ı ilk olarak ziyaret eden Hamid, burada Çalışkan ile istişarelerde bulunarak iki ülke arasında yürütülen faaliyet hakkında sohbetler edildi.

Ardından Çalışkan’ın rehberliğinde Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer ile Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı’yı makamlarında ziyaret eden Hamid, oda başkanlarından ülke ve ilçe genelindeki esnaf sanatkarların durumu hakkında bilgiler aldı, istişarelerde bulundu.





Ziyaretine İstanbul Rumeli Üniversitesinde devam eden Hamid, burada Üniversite Rektörü Tamer Dodurka ile görüştükten sonra Silivri Belediyesine doğru yola koyuldu. İBB Meclis toplantısı dolayısıyla ilçe dışında olan Başkan Volkan Yılmaz’ın yerine Hamid, Başkan Yardımcısı Hasan Solak ile görüştü.



Burada yapılan sohbetlerin ardından Hamid, Solak ve esnaf odaları başkanları ile Silivri Belediyesi’nin girişimleri doğrultusunda restorasyon çalışmaları sona eren tarihi yapıları ve organik köy pazarını ziyaret etti. Pazar esnafıyla da görüştükten sonra Hamid, beraberindeki isimlerle son olarak hatıra fotoğrafları çektirdi ve ziyaretlerini noktaladı.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum