Bulgaristan Milletvekilinden Silivri Ziyareti

Komşu ülkemiz Bulgaristan Milletvekili Hamid Hamid bugün Silivri’ye geldi. Esnaf Başkanları ile birlikte ilçede bir dizi ziyaret programı gerçekleştiren Hamid, Silivri Belediyesi’nin girişimleri doğrultusunda restorasyon çalışmaları sona eren tarihi yapıları ve köy pazarını dolaşarak Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak’tan yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Bulgaristan Milletvekilinden Silivri Ziyareti
Editör: Yaz Dostum
27 Mayıs 2021 - 23:24 - Güncelleme: 27 Mayıs 2021 - 23:37

Komşu ülkemiz Bulgaristan Milletvekili Hamid Hamid bugün Silivri’ye gelerek bir dizi ziyaret programı gerçekleştirdi. Hamid’e ilçe ziyareti sırasında Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı ile birlikte Silivri Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan eşlik etti.

İlk ziyaretini Silivri Belediyesi’ne yapan Hamid, İBB Meclis toplantısı dolayısıyla ilçe dışında olan Başkan Volkan Yılmaz’ın yerine, Yardımcısı Hasan Solak ile görüştü. Burada yapılan sohbetler sonucunda Hamid, beraberindeki isimler ile birlikte Hasan Solak’ın rehberliğinde Silivri Belediyesi’nin girişimleri doğrultusunda restorasyon çalışmaları sona eren tarihi Kısa Köprü, Sultan Süleyman Köprüsü ve Kale Park Sosyal Tesislerini ziyaret etti.



Öte yandan Organik Köy Pazarı’nı da dolaşan Hamid, buradaki esnaf vatandaşlarla da görüşerek satılan ürünler hakkında bilgiler aldı.



Silivri Belediyesi’nin gelecek faaliyetleriyle de alakası Solak ile istişarelerde bulunan Hamid, kendisine ziyaretleri sırasında eşlik eden herkese teşekkür temennilerini iletti.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum