Çolakoğlu; "İstanbul Halkı Sizin Elektrikleri 2024'te Tamamen Kesecek!"

İBB Meclisi’nde İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'nun konuşması esnasında yaşanan kesintiler, AK Parti Silivri kanadında tepkilere neden oldu.

Çolakoğlu; "İstanbul Halkı Sizin Elektrikleri 2024'te Tamamen Kesecek!"
Editör: Yaz Dostum
27 Mayıs 2021 - 22:46 - Güncelleme: 28 Mayıs 2021 - 13:44

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi bugün “2020 yılı faaliyet raporu” gündemiyle toplandı. Toplantıda yaptığı konuşmada faaliyet raporunu sert sözlerle eleştiren İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu’nun konuşması sırasından yaşanan kesintiler mecliste tansiyonu yükseltti.

GÖKSU: GERÇEKLERİ ANLATMAYA DEVAM

İBB'nin faaliyet raporundaki çelişkilere dikkat çeken, Başkan Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul'u her geçen gün geriye götürdüğünü, kaynakları israf ettiğini ve İBB'yi borç alamayacak duruma getirdiğini ileri süren bir konuşma gerçekleştiren Tevfik Göksu, konuşması esnasında yaşanan sıkıntı ile ilgili sosyal medya hesabından, "Yayınlar da dursa, elektrikler de kesilse İstanbullular hiç merak etmesin. Gerçekleri eninde sonunda AN-LA-TA-CA-ĞIZ. Yayınlarımız da kesilse, elektrikler de kesilse, mikrofonlarımız da kapansa İstanbul'a gerçekleri anlatmaya devam..." açıklamasını yaptı.

ÇOLAKOĞLU: GERÇEKLER DUYULMASIN DİYE ELEKTRİKLERİ KESTİLER


AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çolakoğlu konuyla ilgili tepkisini, “İBB Grup Başkanvekilimiz Tevfik Göksu gerçekleri konuşunca, susturmak için elektrikleri kestiler. Merak etmeyin, İstanbul halkı sizin elektrikleri 2024’te tamamen kesecek” ifadeleriyle dile getirdi.


BOZOĞLU: CHP HAKİKATLERİ DUYMAYA DAYANAMADI

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ise, “Hakikatleri duymaya CHP alışamadı, dayanamadı önce yayını sonra elektrikleri kestiler” dedi ve vatandaşların Tevfik Göksu’nun açıklamalarını izlemeleri adına bağlantı paylaşımında bulundu.

Bağlantı adresi şöyle:

https://www.facebook.com/TevfikGoksu/videos/306097344552165/




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum