Bulut'un Kurban Bağışı Bu Sene İBB'ye

CHP’li Silivri Belediye Meclis Üyesi Doruk Bulut, Kurban Bayramı’nda keseceği kurbanı bu yıl İBB eliyle ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmayı tercih ettiğini açıkladı.

Bulut'un Kurban Bağışı Bu Sene İBB'ye
Editör: Yaz Dostum
29 Temmuz 2020 - 22:37 - Güncelleme: 29 Temmuz 2020 - 22:52

İhtiyaç sahibi ailelerin yüzünü, “Askıda Fatura”, “Anne Bebek Paketi”, “Aile Destek Paketi” yardımlaşma kampanyaları ile güldüren İBB, yeni  toplumsal dayanışma örneğini Kurban Bayramı vesilesi ile hayata geçirdi. Hayırsever vatandaşlar, “Askıda Fatura”, “Anne Bebek Paketi”, “Aile Destek Paketi” gibi kampanyalarla yardımlarını İBB eliyle ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıkları gibi Kurban Bayramı’nda da kesecekleri kurbanları bu ailelere ulaştırmış olacak. 

DAYANIŞMAYI BÜYÜTME ÇAĞRISI

CHP’li Silivri Belediye Meclis Üyesi Doruk Bulut, İstanbul Vakfı üzerinden yürüyen kurban bağışı dayanışmasına katıldığını bildirdi ve dostlarına bu dayanışmayı büyütme çağrısında bulundu.

-YARDIM KAMPANYASI İSTANBUL İLE SINIRLI DEĞİL-

İBB’ye ait 30 yıllık İstanbul Vakfı tarafından düzenlenen kurban bağış kampanyasına hayırsever vatandaşlar dünyanın her yerinden katılabilecek. Kurban bağışı yapmak isteyen herkes https://istanbulvakfi.istanbul adresine giderek elektronik ortamda bağış işlemini kendisine en uygun ödeme seçeneği ile kısa sürede gerçekleştirebilecek.  İBB, kesimlerin ardından etleri ihtiyaç sahiplerine konserve kavurma olarak dağıtacak.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum