Moodys'te Tedbirler Sıkı, Lezzetler Maksimum Düzeyde!

Açıldığı günden bu yana Silivri’nin en gözde mekanları arasındaki yerini koruyan Moody’s Cafe  Restaurant’ta koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler sıkı şekilde uygulanmaya devam ediliyor.

Moodys'te Tedbirler Sıkı, Lezzetler Maksimum Düzeyde!
Editör: Yaz Dostum
29 Temmuz 2020 - 22:04
 
Silivri sahilinde bulunan Moody’s Cafe & Restaurant hem ambiyansı hem de yaratıcı mutfağı ile alternatif ve şık bir lezzet durağı. İlçenin iddialı mekanı “kontrollü normalleşme” süreci kapsamında işletmenin tamamında sosyal mesafe önlemlerini almayı sürdürüyor.
 
ATEŞ ÖLÇÜMÜ, MASKE VE HİJYEN KONUSUNDA ÜST DÜZEY ÖNLEM

Genel kullanım alanlarını ve oturum düzenini sosyal mesafe planına göre hazırlayan Moody’s Cafe & Restaurant bu çerçevede misafir ile personelin kolayca görebileceği genel kullanım alanlarında, işletmede uygulanan ve uyulması gereken Covid-19 tedbirleri ve kurallarının yer aldığı panolar düzenledi öte yandan misafirlerine kapıdan girişte ateş ölçümü uygulamakta, maskesiz kimseyi içeri almamakta, maskesi olmayanlara maske tedarik etmekte. Mekanın temizlik ve dezenfeksiyonu ise sürekli yapılmakta...
 
YİNE FARK YARATTI

Silivri’ye birçok ilki yaşatan Moody’s Cafe & Restaurant, yeni normalleşme sürecinde bile misafirlerinin ve personellerinin sağlığını düşünerek koronavirüs tedbirlerini gevşetmiyor; yeme ve içme sektöründeki iddiasını güçlendirmeye devam ediyor.
 
Haber : Batuhan GÜÇLÜ



 
 
 


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum