Büyük Mübadele Derneği Silivri'nin Dört Bir Yanına Ramazan Kolisi Dağıttı

Büyük Mübadele Derneği tarafından geleneksel hale getirilen ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan yardımlar bu yıl da dağıtıldı. Bir ailenin aylık gıda ihtiyacını karşılayan erzak kolileri; Sayalar, Kadıköy, Çayırdere ve Beyciler’de ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere mahalle muhtarlarına teslim edildi.

Büyük Mübadele Derneği Silivri'nin Dört Bir Yanına Ramazan Kolisi Dağıttı
Editör: Yaz Dostum
12 Mayıs 2020 - 23:01 - Güncelleme: 12 Mayıs 2020 - 23:05
 
Her sene Ramazan paketleri, iftarlar gibi etkinliklerle ihtiyaç sahibi vatandaşlarla dayanışma içerisinde olan Büyük Mübadele Derneği bu yıl da geleneği bozmadı. Pandemi nedeniyle ülkece içinden geçtiğimiz zor günlerde elini taşın altına koyan sivil toplum kuruluşu, ihtiyaç sahibi ailelerin sofrasına destek olmak amacıyla Ramazan kolisi dağıtımı gerçekleştirdi.
 
“YARDIMLAR BİR KAT DAHA ÖNEMLİ HALE GELDİ”

Büyük Mübadele Derneği Yönetimi, şu açıklamayı gerçekleştirdi:
 “Büyük Mübadele Derneği olarak bildiğiniz üzere her yıl elimizden geldiğince ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine destek oluyoruz. Bu yıl da yardımlarımıza devam ediyoruz. Tüm dünyayı etkileyen covid-19 salgını sebebiyle bu yardımlar bir kat daha önemli hale geldi.
 
“SİLİVRİ, ÇATALCA, BÜYÜKÇEKMECE VE MÜBADİLLERİN BULUNDUĞU FARKLI BÖLGELERDEKİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ TESPİT ETTİK”

Bizler de Büyük Mübadele Derneği olarak Silivri, Çatalca, Büyükçekmece ile mübadillerin bulunduğu farklı bölgelere ulaşarak ihtiyaç sahibi mübadilleri tespit ettik. Bu süreçte Aydın, Bursa, Sinop, Niğde, Maraş ve Samsun'daki mübadiller ve kardeş derneklerimizin yöneticileri de yardımlarımızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmamıza yardımcı oldular.
 
“PAYLAŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Bugünlerde en önemli şey paylaşmak biz de bu küçük yardımları yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlere bu konuda desteklerinden dolayı Aydın Mursallıdan Kazım Özer beye, Niğde Yeşilburç’taki dostlarımıza, Sinop Mübadele ve Balkan TÜRKLERİ Derneği Başkanımız Kenan Aral beye ve sevgili eşine, Silivri Sayalar Muhtarımız Hüseyin Ece, Kadıköy Muhtarımız Mehmet Yeniçiftlik, Çayırdere Muhtarımız Doğan Bilgiç, Beyciler Muhtarımız Yaşar Köse beye yardımlarımızın ihtiyaç sahiplerine ulaşmasındaki katkılarından dolayı sonsuz teşekkürler. Yine bu ihtiyaçların karşılanmasındaki katkılarından dolayı saygıdeğer hayırseverlere sonsuz teşekkür eder hayırlı ramazanlar bereketli kazançlar dileriz.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum