Büyükşehir'den Müjdat Gürsu Stadı'na 10 Milyonluk Yatırım

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, “Geçtiğimiz aylarda ihale süreci tamamlanan Müjdat Gürsu Stadı 10.000.000 TL’nin üzerinde yatırım ile bir şehir stadı statüsüne kavuşacaktır” dedi.

Büyükşehir'den Müjdat Gürsu Stadı'na 10 Milyonluk Yatırım
Editör: Yaz Dostum
03 Temmuz 2020 - 22:08 - Güncelleme: 03 Temmuz 2020 - 22:10
 
CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Silivri ziyareti sırasında incelemelerde bulunduğu Müjdat Gürsu Stadında ilçemizde bulunan spor kulüplerinden gelen talepler neticesinde iyileştirme çalışmalarının programa alındığını ve gerekli çalışmaların başlatıldığını söyledi.

Esen, şu bilgilendirmeyi yaptı: “Geçtiğimiz aylarda ihale süreci tamamlanan Müjdat Gürsu Stadı 10.000.000 TL’nin üzerinde yatırım ile bir şehir stadı statüsüne kavuşacaktır. Yeni eklenen tribün ile seyirci sayısı arttırılacak olup, zemin iyileştirme çalışması yapılacaktır. Ayrıca eksik bulunan amatör spor kulüplerimiz için malzeme odası, Silivrispor için fitnes salonunda eklendiği projenin çalışması devam etmektedir. Aynı zamanda Silivrisporumuza lojman kazandırma noktasında çalışmalarımız devam ediyor.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum