Çalışkan'dan Bulgaristan Cumhurbaşkanlığı Seçimleri 2. Turu İçin Oy Çağırısı

Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Bulgaristan cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için çifte vatandaşları, 21 Kasım Pazar günü sandık başına gitmeye ve iradelerini sandığa yansıtmaya davet etti.

Çalışkan'dan Bulgaristan Cumhurbaşkanlığı Seçimleri 2. Turu İçin Oy Çağırısı
Editör: Yaz Dostum
19 Kasım 2021 - 20:52 - Güncelleme: 19 Kasım 2021 - 21:01
Bulgaristan’da cumhurbaşkanlığı seçiminde katılımın yüzde 33'te kalması ve adayların yüzde 50+1 oya ulaşamaması nedeniyle ikinci tura gidilecek. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda 2 cumhurbaşkanı ve 2 cumhurbaşkanı yardımcısı adayı yarışacak.

Bu minvalde Bulgaristan tarihinde ilk kez bir Türk asıllı cumhurbaşkanı adayı olan Mustafa Karadayı için Silivri’de yoğun mücadele veren Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, önemli bir duyuruda bulundu.

ERTUĞRUL GAZİ ORTAOKULUNDA SANDIK KURULACAK

Çalışkan, yaptığı çağrıda, “Sevgili Bulgaristan Göçmeni çifte vatandaşlarımıza duyuru. Bildiğiniz üzere Bulgaristan Cumhurbaşkanlığı için 2. tur oy verme 21 Kasım 2021 Pazar günü saat 07:00— 20:00 saatleri arasında Ertuğurul Gazi Ortaokulunda yapılacaktır. Oyunu nereye kullanacağını eminim ki herkes çok iyi biliyor Seçimlerin Bulgaristan için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kaydetti.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

YORUMLAR

  • 0 Yorum