SİBESO, genel kurul seçimleri yaklaşıyor

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın başkanlık seçimi için geri sayım başladı. 2 dönemdir Nuray Koçer’in başkanlık görevini üstlendiğini odada, genel kurul toplantısı Ocak ayından sonra yapılacak.

SİBESO, genel kurul seçimleri yaklaşıyor
Editör: Yaz Dostum
19 Kasım 2021 - 20:26
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın başkanlık seçimleri, esnaf ve sanatkar camiası başta olmak üzere toplumun her kesiminden pek çok yurttaşın ilgiyle takip ettiği konulardan biri. Peki başkan adayları kim, seçim ne zaman?

MEVCUT BAŞKAN KOÇER, 3. DÖNEMİ İSTİYOR

2018 yılında gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında rakibi Alparslan Çalış'a büyük bir fark atarak güven tazeleyen Nuray Koçer, göreve yeniden talip. Ocak ayından sonra yapılması planlanan genel kurul seçimleri öncesi halihazırda 2 dönemdir başkanlık görevini yürüten Koçer’den başka "henüz" aday olma sebebini, vaatlerini ve hedeflerini açıklayan bir başkan adayı çıkmadı.

“ESNAF VE SANATKARIMIZIN HİZMETKARI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Seçim takvimi işlerken Başkan Nuray Koçer, yeniden göreve talip olma düşüncesini, “Esnaf ve sanatkarlarımız, toplumun vicdanıdır. Dolayısıyla esnafa yakın olan topumla yakın olmuş demektir. Biz esnafımızla birlikte aynı yöne bakmaya, esnafımız için gayret etmeye, hizmetkarları olmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da esnafımızın yanında olacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde el ele, gönül gönüle, dostluğu derinleştirerek yeni döneme ilerleyeceğiz” ifadeleri ile paylaştı.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum