ODAK Okulları'ndan Büyükkılıçlıspor Kulübü'ne destek

Büyükkılıçlıspor Kulübü Başkanı Göksel Zıroğlu, ekibi ile birlikte Silivri Özel ODAK Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Yazıcı’yı ziyaret etti.

ODAK Okulları'ndan Büyükkılıçlıspor Kulübü'ne destek
Editör: Yaz Dostum
19 Kasım 2021 - 19:37
Büyükkılıçlıspor Kulübü Başkanı Göksel Zıroğlu, dernek üyelerinden Hüseyin Uzun ve ekibi ile birlikte Silivri Özel ODAK Okulları Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Celalettin Yazıcı’ya ziyarette bulundu.

KULÜBÜN DURUMU VE FAALİYETLERİ ÜZERİNE İSTİŞARE

Eğitimin ODAK Noktası olma parolasıyla çıkılan yolda 4 yılı geride bırakan Silivri ODAK Okulları’nda misafirlerini ağırlayan Celalettin Yazıcı, Başkan Göksel Zıroğlu ve yol arkadaşları ile kulübün durumu ve faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

YAZICI, DESTEĞİNİ ESİRGEMEDİ

Üretken, özgüvenli ve mutlu bireyler yetiştirmek için eğitim, kültür, sanat, teknoloji, iletişim ve spor vb. alanlarda ilçemize hizmet eden ve yatırımlar yapan iş insanı Yazıcı; görüşmede ODAK Okulları olarak sporda geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit görevi olan amatör spor kulüplerinin dün olduğu gibi bugün de yanında olacakları mesajını net bir şekilde verdi.

ZIROĞLU’NDAN TEŞEKKÜR MESAJI GECİKMEDİ

Başkan Zıroğlu, “İBB AK Parti Meclis Üyesi, ODAK Okulları sahibi sevgili Celalettin Yazıcı ağabeyimize hoş sohbeti ve Büyükkılıçlıspor Kulübü’ne vermiş olduğu destekler için teşekkür ederiz” ifadeleriyle ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette günün anısına Yazıcı’ya kulübün atkısı ve masa bayrağı hediye edildi.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

YORUMLAR

  • 0 Yorum