Çalışkan ve Akıncı'dan Ziraat Odası yönetimine "hayırlı olsun" ziyareti

Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan ile Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı, kongre sonrası güven tazeleyen Silivri Ziraat Odası Başkanı Sabri Özer ve yönetim kuruluna “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirdi.

Çalışkan ve Akıncı'dan Ziraat Odası yönetimine "hayırlı olsun" ziyareti
Editör: Yaz Dostum
24 Şubat 2023 - 18:50 - Güncelleme: 24 Şubat 2023 - 18:55
Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan ile Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı, Şubat ayı içinde kongre sürecini tamamlayan Silivri Ziraat Odası Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

Çalışkan ve Akıncı, kongrede Silivri Ziraat Odası Başkanı olmak amacıyla Silivri Muhtarlar Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini bırakan rakibi Fener Mahalle Muhtarı Muharrem Eren’i ekarte ederek yeniden göreve seçilen Silivri Ziraat Odası Başkanı Sabri Özer ve yönetim kuruluna “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunarak çalışmalarında kolaylıklar ve başarı dileklerini ilettiler.

Başkan Özer de hem şahsı hem de yönetim kurulu adına konuklarına nazik ziyaretleri ve güzel temennileri için teşekkür etti. 

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum