Çanta Mahallesi'nde Balcıoğlu Coşkusu: "Geleceğin Silivri'sine Tam Yol İleri"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, Çanta Mahallesi'nde düzenlenen ve halkın yoğun ilgi gösterdiği bir mitingle seçim kampanyasının gücünü gösterdi. "Geleceğin Silivri'si" ve "İstanbul’da İmamoğlu, Silivri’de Balcıoğlu" sloganları, miting boyunca Çanta'nın sokaklarında yankılandı, Balcıoğlu'na olan tam destek mesajı net bir şekilde verildi.

Çanta Mahallesi'nde Balcıoğlu Coşkusu: "Geleceğin Silivri'sine Tam Yol İleri"
Editör: Yaz Dostum
27 Mart 2024 - 14:19
Balcıoğlu: "Çanta, Değişimin ve Umutların Merkezi Olacak"

Balcıoğlu, mitingdeki konuşmasında Çanta Mahallesi'nin Silivri'nin geleceğindeki önemine dikkat çekti. "Çanta, değişimin ve umutların merkezi olacak. 'Geleceğin Silivri'si'ni birlikte inşa edeceğiz. Sizlerin desteğiyle, Silivri'de yaşam kalitesini artıracağımıza söz veriyorum," diyerek, her bir Çantalıya ulaşacak projelerin müjdesini verdi.

Yoğun Katılım ve Coşku: "Zafer Bizimle"

Çanta Mahallesi'nde düzenlenen miting, Balcıoğlu'nun seçim zaferine olan inancını perçinleyen yoğun bir kalabalıkla gerçekleşti. Kalabalığın enerjisi, "Geleceğin Silivri'si" ve "İstanbul’da İmamoğlu, Silivri’de Balcıoğlu" sloganlarıyla daha da arttı, Balcıoğlu'nun seçim öncesi halk desteğinin güçlü olduğunun altını çizdi.

Balcıoğlu'ndan Sosyal ve Kapsayıcı Politikalar Vaadi

Balcıoğlu, mitingde sosyal ve kapsayıcı politikalara vurgu yaparak, "Her kesimden Silivrili'nin sesine kulak verecek, onların ihtiyaç ve taleplerine yanıt verecek projelerimizi hayata geçireceğiz. 'Ben yaptım oldu' anlayışını bir kenara bırakıp, sizlerle birlikte 'Geleceğin Silivri'si'ni inşa edeceğiz," dedi.

Çanta'dan Güçlü Bir "Evet" Çıkışı

Çanta Mahallesi'ndeki bu coşkulu ve yoğun katılımlı miting, Balcıoğlu'nun halkla kurduğu bağın gücünü ortaya koydu. Çanta'dan yükselen "Geleceğin Silivri'si" ve "İstanbul’da İmamoğlu, Silivri’de Balcıoğlu" sloganları, seçimlere günler kala Balcıoğlu'nun zaferine yönelik inancı daha da güçlendirdi. Bu tarihi buluşma, Çanta Mahallesi ve genelinde Balcıoğlu'nun seçim zaferine olan inancı artırarak, "Seçimi kazanıyoruz!" mesajını tüm Silivri'ye yaydı.







 

YORUMLAR

  • 0 Yorum