Yılmaz ile Tokatlılar Arasında "Gergin" Görüşme: Bizi Görmezden Geleni Yok Sayarız!

Silivri'de ikamet eden Tokatlılar ile yaşadığı sorunlarla sık sık gündeme gelen Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, yöre insanlarıyla diyaloglarını diyalog ortamını yeniden tesis edebilmek ve desteklerini alabilmek adına Silivri Tokatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Harun Çalışkan bu toplantıya katılmazken birkaç üye tarafından karşılanan Volkan Yılmaz'a tepkili olan Tokatlılar, seçime doğru ilerlenen süreçte kendilerinin dikkate alınmamasından kaynaklı sitemlerini keskin bir dile getirerek kapılarını kapadı.  

Yılmaz ile Tokatlılar Arasında "Gergin" Görüşme: Bizi Görmezden Geleni Yok Sayarız!
Editör: Yaz Dostum
28 Mart 2024 - 15:08 - Güncelleme: 28 Mart 2024 - 16:44
Silivri Tokatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği özellikle Cumhur İttifakı paydaşlarının kendilerini görmezden gelmesi, yaklaşmakta olan yerel seçimlerde kendilerini temsil edebilecek bir kişinin meclis listesinde olması noktasında görüş ve önerileri dikkate alınmamasından kaynaklı içlerinden Bağımsız Bir Belediye Başkan Adayı çıkararak Yunus Arıcı'yı destekleme kararı aldı.

Başta AK Parti olmak üzere Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz'ın yaşattığı olumsuz tavırlar hasebiyle genelde sağ kesime oyunu veren Tokatlı seçmenler, Arıcı'nın yanında saf tutmaya başladı.

Tokatlıların gönül kırgınlığını ilk başta önemsemeyen Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, oluşan büyük topluluğu fark edince aradaki diyaloğu düzeltebilmek adına harekete geçti.

Yılmaz, Silivri Tokatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret edebilmek için randevu talebinde bulundu. Derneğin almış olduğu karar çerçevesinde talep nezaketen kabul edildi. 2019 yılındaki yerel seçimlerde kalabalık bir şekilde dernek üyeleri tarafından ağırlanan Yılmaz, bu kez sadece birkaç kişi tarafından dernekte misafir edildi. Dernek Başkanı Harun Çalışkan, tavizsiz duruşu sebebiyle toplantıya icabet etmedi.

Yılmaz ile yapılan görüşmede dernek üyelerinin sitemleri havalarda uçuştu.

İşte o görüşmede kaydedilen notlar:

Silivri’ye geçen hafta gelen Tokatlı Özlem Zengin (AK Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili) hanımefendinin Tokatlılar Derneği’ne dahi ziyaret etmeden gitmesini yadırgadığımızı madem böyle bir Silivri’de Tokatlılarla alakalı sorun varken neden gelip de arabuluculuk yapmadığı ve bu kargaşanın kimlere yaradığını özellikle Silivri’de AK Parti teşkilatının bunlardan memnuniyet duyduğunu bilmeyen yoktur.

AK Parti teşkilatına, Tokatlılarla alakalı ‘seçime kadar sabredin seçimden sonra ben Tokatlılara gereğini yapacağım’ dediğiniz bizlere söylendi.

2019 yılında Volkan Başkan’a Tokatlıların teveccühünü herkes bilmektedir. Volkan Yılmaz’a Tokatlılar mecnun olmuştur. Fakat geldiğimiz süreçte Volkan Yılmaz, Tokatlıları çok ama çok yalnız bırakmıştır.

Meclis üyeliği seçiminde dahi hiçbir Tokatlının fikrini almadan ve Tokatlıların görüş ve önerisini önemsememesi, Tokatlıları derinden üzmüş ve yaralamıştır.

Geçen haftalarda Selimpaşa‘da yapmış olduğunuz Yeşilyurt Kuşçulular Köyü Derneği toplantısında Ömer Geçit'in söylemleri Tokatlıları daha çok kızdırmıştır. Volkan Başkan’a söylemiş olduğu övgüler gerçeği yansıtmamaktadır. Ömer Geçit samimi değildir. Ömer Geçit yapıcı değildir, Ömer Geçit'e hiçbir Tokatlının güveni yoktur.

Yunus Arıcı'nın iftar programında Tokatlıların, Silivri Bağımsız Belediye Başkan Adayı'na desteğini göreceksiniz.



(Meclis Üyesi Adayları Tavil Ay, Semanur Kepenek, Murat Güler, Oktay Kaya, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Sivaslılar Dernek Başkanı Abdullah Ataş ile bazı basın mensupları da toplantıda Volkan Yılmaz ile beraber yer alan isimler arasındaydı.)


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum