Çavdar: "Birlik ve beraberliğimize zarar veremeyecekler"

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gaziosmanpaşa Gençlik Merkezine yapılan bombalı saldırı sonrası TÜGVA İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Salim Çavdar duruma tepki gösterdi. Çavdar; "Aylardır vakfımızı hedef gösterenler, bu provokasyonla birlik ve beraberliğimize zarar veremeyecekler. Biz çizgimizi bozmadan aynı azim ve kararlılıkla Türkiye'nin 81 ilinde İstanbul'un 39 ilçesinde çalışmalarımızı kesintisiz bir şekilde gerçekleştirmeye devam edeceğiz" dedi.

Çavdar: "Birlik ve beraberliğimize zarar veremeyecekler"
Editör: Yaz Dostum
23 Nisan 2022 - 11:58
Edinilen bilgilere göre, Hürriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan TÜGVA Şubesi önünde 21.04.2022 sabah 05.30 sıralarında patlama yaşandı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi. Bölgeye çok sayıda polis ekibi ve bomba imha ekipleri sevk edildi. Olay yerinde incelemelerde bulunan ekipler, patlamaya el yapımı bir bombanın neden olduğunu belirledi. 

Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler sabah erken saatlerde bir kadının TÜGVA şubesi önüne gelerek el yapımı patlayıcı bıraktığını tespit etti. Polis patlamanın ardından kaçan kadın zanlının yakalanması için çalışma başlattı. 

Yaşanan hadise sonrasın TÜGVA İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Salim Çavdar konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunarak durama tepki gösterdi. 

ABDULLAH SALİM ÇAVDAR: "BİZ ÇİZGİMİZİ BOZMADAN AYNI AZİM VE KARARLILIKLA ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ"

Çavdar, açıklamalarında şunları kaydetti:

"Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gaziosmanpaşa Gençlik Merkezimize bu sabah saatlerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından bombalı saldırı düzenlendi. Şükürler olsun ki sadece maddi hasar oluştu.  Aylardır vakfımızı hedef gösterenler, bu provokasyonla birlik ve beraberliğimize zarar veremeyecekler. Şimdi herkesin şapkasını önüne koyup düşünme vaktidir. Siyasi menfaatler için gençliğe hizmet eden bu vakıflara hedef göstermek, işi bu noktaya getirmek kime fayda sağlamıştır? Biz çizgimizi bozmadan aynı azim ve kararlılıkla Türkiye'nin 81 ilinde İstanbul'un 39 ilçesinde çalışmalarımızı kesintisiz bir şekilde gerçekleştirmeye devam edeceğiz."






YORUMLAR

  • 0 Yorum