Milli Eğitim Müdürü Artar, Makamını Öğrenciye Devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamına Gazi İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Azra Betül Doğan oturdu.

Milli Eğitim Müdürü Artar, Makamını Öğrenciye Devretti
Editör: Yaz Dostum
23 Nisan 2022 - 11:18 - Güncelleme: 23 Nisan 2022 - 11:50
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama hazırlıkları devam etmekteyken, çocukların eğitimlerini tamamladıklarında gelebilecekleri makamları göstermek hem de mevcuttakilerin makamlarını çocuklara devredeceğini tekrardan hatırlatmak amacıyla her sene 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda gerçekleşen makam devir teslimi bu senede gerçekleşti.

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM'nin açılışının 102. yıldönümü dolayısıyla ziyaretine gelen Gazi İlkokulu öğrencilerini makamında kabul etti. 

Söz konusu ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Artar, makamını temsili olarak 3. Sınıf öğrencisi Azra Betül Doğan'a devretti.

Konuyla ilgili bilgilendirmede bulunan Artar, "Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Makamını Gazi İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Azra Betül Doğan'a devrettik. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı temsili de olsa böyle makamlarda görmek bizleri mutlu etmektedir. Eğitime büyük önem vermeli çocuklarımızı gelişen teknolojiye ayak uyduracak şekilde yetiştirmeliyiz. İnşallah öğrencimiz ileride ülkemize, memleketimize ve şehrimize güzel hizmetler üretir." dedi.



Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar'a öğrenciler tarafından çiçek takdim edildi.Ziyaret hatıra fotoğraflarının çektirilmesinin ardından noktalandı.




YORUMLAR

  • 0 Yorum