Çavdar; "İmamoğlu'nun Yaptığı Hileyle Hazıra Konmak, Emek Hırsızlığı!"

AK Parti kökenli Silivri Belediye Meclis Üyesi Salim Çavdar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun AK Parti döneminde bitme aşamasına gelen projeler üzerinden ucuz şovlara imza attığını söyledi. Özcan Işıklar döneminde Kiptaş Silivri konut projesinin engellenmeye çalışıldığını da hatırlatan Çavdar, “Yalan, hile ve hazıra konup emek hırsızlığından başka bir şey bilmeyen zihniyetin boş rüzgarlarını bu millet yemez!” dedi.

Çavdar; "İmamoğlu'nun Yaptığı Hileyle Hazıra Konmak, Emek Hırsızlığı!"
Editör: Yaz Dostum
23 Mayıs 2020 - 14:14 - Güncelleme: 23 Mayıs 2020 - 14:18

AK Parti kökenli Silivri Belediye Meclis Üyesi Salim Çavdar, Ekrem İmamoğlu'nun AK Partili Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan KİPTAŞ Silivri Konutları 3. etap projesini sahiplenerek “Konutların yapımı bitti” demesi üzerine tepki gösterdi. “Zamanın CHP'li Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından CHP’li vekillerle birlikte -Rüzgarımızı Kesmeyin- bahanesiyle engellemek istendiğini hatırlayın” diyen Çavdar, “Yalan hile ve hazıra konup emek hırsızlığından başka birşey bilmeyen zihniyetin boş rüzgarlarını bu millet yemez” şeklinde konuştu.

“ALGI OPERASYONU YAPILARAK PROJELERİ KENDİLERİ YAPMIŞ GİBİ SUNUYORLAR”

Çavdar, şunları söyledi:

“Yalan Rüzgârı... Hizmet hırsızlığı üzerinden algı oyunları yapan Ekrem İmamoğlu'nun "Dar gelirli aileler için ürettiğimiz" diyerek sanki kendi yapmış gibi pazarlamaya çalıştığı KİPTAŞ Silivri konutlarının 2017 yılında AK Partili İBB Belediyemiz tarafından projelendirildiğinde, zamanın CHP'li Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından CHP’li vekillerle birlikte "Rüzgarımızı Kesmeyin" bahanesiyle engellemek istendiğini hatırlayın…

Şimdi ise;

CHP'nin 2017 yılında karşı çıktığı, AK Parti’nin onlara rağmen 2018 yılında başlayıp, 2019 yılında yapımını bitirdiği KİPTAŞ Silivri konutlarını, kendileri yapmış gibi sunuyorlar… Yalan hile ve hazıra konup emek hırsızlığından başka bir şey bilmeyen zihniyetin boş rüzgarlarını bu millet yemez.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum