CHP; "Cumhur İttifakı'nın Silivri'ye Üniversite Borcu Var!"

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararla Ethem Sancak'ın yeğeni Murat Sancak'ın sahibi olduğu Maxicells İlaç Sanayii AŞ’ye ‘münferit yatırım yeri’ olarak Kavaklı Mahallesinde tahsis edilen 172 bin metrekarelik arazinin konusunu bugün yapılan meclis toplantısında açan CHP Grup Başkanvekili Melih Yıldız, “Mevcutta üniversite yeri olarak ayrılan bir bölgeye fabrika yapılmasını görmezden geldiniz. Bu nedenle Silivri’ye bir üniversite getirmeniz sizin bu kente borcunuzdur” sözleriyle Cumhur İttifakı’na yüklendi.

CHP; "Cumhur İttifakı'nın Silivri'ye Üniversite Borcu Var!"
Editör: Yaz Dostum
17 Mayıs 2021 - 17:19 - Güncelleme: 17 Mayıs 2021 - 17:32

CHP Grup Başkanvekili Melih Yıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla hükümete yakınlığı ile bilinen iş insanı Ethem Sancak'ın yeğeni Murat Sancak'a ait şirkete ‘münferit yatırım yeri’ olarak tahsis edilen Kavaklı Mahallesi’ndeki 172 bin metrekarelik arazi konusunu bu sabah gerçekleştirilen Silivri Belediye Meclisi’nin Mayıs Ayı Meclis toplantısında gündeme taşıdı. MHP ve AK Parti Belediye Meclis Üyelerini, planlara üniversite alanı olarak işlenen yere fabrika yapılmasına göz yummakla eleştiren CHP’li siyasetçi, “Sizden buraya bir devlet üniversitesi getirmenizi bekliyoruz” dedi.

“MEVCUTTA ÜNİVERSİTE YERİ OLARAK AYRILAN BÖLGEYE FABRİKA YAPILMASINI GÖRMEZDEN GELDİNİZ!”

Melih Yıldız, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Sizlerin Cumhur İttifakı olarak Silivri’mize bir üniversite borcunuz var. Sizden bir devlet üniversitesi getirmenizi bekliyoruz çünkü mevcutta üniversite yeri olarak ayrılan bir bölgeye fabrika yapılmasını görmezden geldiniz. Bu nedenle Silivri’ye bir üniversite getirmeniz sizin bu kente borcunuzdur.”          

   

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Aydın yörük
    2 yıl önce
    Paylaşımlarına baktım yeni galiba Özcan ışıklar Başkan i ken hiçbir şey yapmadan o kadar borcu nasıl yaptı onuda yazarsanız çok memnun olurum Volkan Başkanı da takip ediyorum çok iş yapıyor ve para var kasada nasıl oluyor