CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nu Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen görüşmede İlçe Başkanı İbrahim Kömür’de hazırda bulundu. Bu önemli ziyarette Silivri'nin mevcut ve gelecekteki projeleri üzerine konuşuldu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nu Ziyaret Etti
Editör: Yaz Dostum
02 Mayıs 2024 - 21:32
Başkan Balcıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Sayın Genel Başkan Yardımcımız ve değerli milletvekilimiz Özgür Karabat'ın ziyareti, bizler için büyük bir onur. Nazik ziyaretleri için kendisine ve ekibine şükranlarımı sunuyorum. Silivri'miz için planladığımız projeler ve hedeflerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunma imkanı bulduk," dedi.

Özgür Karabat ise, Silivri Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve belediyenin yürüttüğü projelerin ilçenin gelişimi açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Karabat, "Silivri Belediyes Başkanımız Bora Balcıoğlu’nun başarılı çalışmalarını ve halka hizmet etme noktasındaki kararlılığını takdirle karşılıyoruz. İstanbul Milletvekili olarak şehrimizin her köşesinin kalkınması ve vatandaşlarımızın refahı için elimizden gelen desteği sağlamaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum