Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivrispor'un Play-off Maçını Tribünden İzledi

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat ve CHP Silivri İlçe Başkanı İbrahim Kömür ile birlikte Silivrispor'un Belediye Kütahyaspor ile oynadığı play-off 1. tur maçını tribünden takip etti.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivrispor'un Play-off Maçını Tribünden İzledi
Editör: Yaz Dostum
02 Mayıs 2024 - 21:37
Silivrispor, play-off karşılaşmalarının ilk etabında Belediye Kütahyaspor ile karşı karşıya geldi. Maç, büyük bir heyecana sahne oldu. Başkan Balcıoğlu, geçmişte yönetim kurulu üyesi olduğu ve formasını giydiği Silivrispor'a olan bağlılığını ve desteğini bu önemli günde de sürdürdü.

Başkan Balcıoğlu, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Bugün tüm Silivri'nin kalbi Silivrispor ile attı. Sahada Silivrili olmaya yakışır bir futbol sergileyen takımımıza, kıymetli yönetimine, emektar teknik heyetine ve yürekli futbolcularımıza saygıyla alkış gönderiyorum. Ayrıca, bu birleştirici ve heyecan dolu spor etkinliğinde bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim" dedi.

Başkan Balcıoğlu, kaybedilen maça dair "Silivri'yi sevmeyi hiç bırakmadık ki Silivrispor'u sevmekten vazgeçelim. Takımımızın her zaman yanındayız. Canınız sağ olsun, iyi ki varsınız!" ifadelerini kullandı.






 

YORUMLAR

  • 0 Yorum