CHP Silivri Gençlik Kolları'ndan Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'na Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Gençlik Kolları yönetimi, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nu makamında ziyaret etti. CHP Silivri Gençlik Kolları'nın üyeleri ve başkanı Mehmet Noyan Öpçin, gelecek vizyonları ve projeleri hakkında Başkan Balcıoğlu ile görüş alışverişinde bulundular.

CHP Silivri Gençlik Kolları'ndan Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'na Ziyaret
Editör: Yaz Dostum
02 Mayıs 2024 - 21:40
Başkan Balcıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Gençlerimizin enerjisi ve fikirleri geleceğimizi şekillendiriyor. Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Gençlik Kolları'nı belediyemizde ağırlamaktan büyük bir onur duydum. Onların bu nazik ziyareti ve getirdikleri taze fikirler, çalışmalarımıza yeni bir perspektif katıyor" dedi.

Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Noyan Öpçin ve yönetim ekibi, Başkan Balcıoğlu ile Silivri için gençlik odaklı projeler ve gençlerin sosyal, kültürel ve ekonomik hayata katılımını artıracak stratejiler üzerine fikir alışverişinde bulundu. Öpçin, "Belediye Başkanımız Bora Balcıoğlu'nun gençlere verdiği değer ve destek, bizleri daha büyük hedeflere yönlendiriyor. Silivri'de gençlerin sesi olmak ve onların ihtiyaçlarına yönelik projeler geliştirmek için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum