CHP Gümüşyaka'da Vatandaşı Dinledi: Gündem Ekonomi!

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Lütfü Vardar, CHP Gümüşyaka Mahalle Başkanı Ekrem Kanburoğlu, İlçe Başkan Yardımcısı Sunay Avcıoğlu ve önceki dönem İl Genel Meclis Üyesi Ferhat Balin ile birlikte Gümüşyaka Mahallesi’nde temaslarda bulundu. Vatandaşın "hayat pahalılığı", esnafın "iş yapamamaktan" dert yandığı CHP’liler, “Vatandaşımız da esnafımız da şikâyetçi. Mutfak yangın yeri. İnsanlar çok mağdur, geçim derdinde. Bu böyle devam edemez” diye konuştu.

CHP Gümüşyaka'da Vatandaşı Dinledi: Gündem Ekonomi!
Editör: Yaz Dostum
24 Ağustos 2023 - 16:54 - Güncelleme: 24 Ağustos 2023 - 17:00
CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Lütfü Vardar, CHP Gümüşyaka Mahalle Başkanı Ekrem Kanburoğlu, İlçe Başkan Yardımcısı Sunay Avcıoğlu ve önceki dönem İl Genel Meclis Üyesi Ferhat Balin ile birlikte Gümüşyaka Mahallesi’nde esnaf ve kıraathane ziyaret ederek, sorun ve talepleri dinledi.

“VATANDAŞ ZAMLARDAN NEFES ALAMAZ HALE GELDİ”

Vatandaşların hayat pahalılığı ile ilgili sorunlarını dinleyen CHP’liler, “Hemşerilerimizin bir numaralı derdi ve gündemi ekonomi. Son dönemde iğneden ipliğe her şeye gelen yüksek zamlar hepimizi zorluyor. Enflasyon ve hayat pahalılığı zirveye ulaştı. Vatandaş zamlardan, ekonomik krizden nefes alamaz hale geldi. Kışı zor geçireceğimizi biliyor, zam yağmuru da bekliyorduk ama böylesi daha önce hiç yaşanmamıştı. Mutfak yangın yeri… İnsanlar çok mağdur, geçim derdinde. Bu böyle devam edemez” şeklinde konuştu.

Hazal BAŞARAN










 

YORUMLAR

  • 0 Yorum