CHP Halk-Lis Silivri İlçe Başkanı; "Atatürk Türkiye'dir!"

​​​​​​​CHP Halk-Lis Silivri İlçe Başkanı Mehmet Noyan Öpçin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 101. yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajda, “Atatürk; akıldır, ahlaktır, vicdandır, düşüncedir, bilimdir, devrimdir, çağdaşlıktır, eşitliktir, bağımsızlıktır ve egemenliktir. Özgürlüktür, umut ve gelecektir. Atatürk Türkiye’dir” ifadelerini kullandı.

CHP Halk-Lis Silivri İlçe Başkanı; "Atatürk Türkiye'dir!"
Editör: Yaz Dostum
19 Mayıs 2020 - 15:18 - Güncelleme: 22 Mayıs 2020 - 22:49
 
CHP Halk-Lis Silivri İlçe Başkanı Mehmet Noyan Öpçin, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve Milli Mücadelenin 101. Yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
 
“O GEMİ KURTULUŞUMUZUN BAŞLANGICIDIR ATAM”

Öpçin, mesajında şunları kaydetti:

“Unutmayalım ki bizler: Atatürk'ün eserlerinin temel taşıyız. Unutmayalım ki: her 19 Mayıs'ta, Samsun'dan, elden ele Ankara'ya koşturulan bayrağımız, rengini, biz asil Türk evlatlarının damarlarındaki asil kandan almaktadır. Unutmayalım ki, ‘Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır.’ Atatürk; akıldır, ahlaktır, vicdandır, düşüncedir, bilimdir, devrimdir, çağdaşlıktır, eşitliktir, bağımsızlıktır ve egemenliktir. Özgürlüktür, umut ve gelecektir. Atatürk Türkiye’dir. İyi ki varsın ATAM. O gemi ki kurtuluşumuzun başlangıcıdır ATAM. 

“NİCE 101 YILLARA…”

Her bakışı içimizde bir umut bir sevinç. Sözde değil, bu özde duygularla, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. Nice 101 yıllara…”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum