Silivri'nin Köklü Sürücü Kursu Maşalacı, 1 Haziran'da Kapılarını Açıyor!

Koronavirüsle mücadele kapsamında 16 Mart'ta geçici bir süreliğine faaliyetlerini durduran Maşalacı Sürücü Kursu; 1 Haziran Pazartesi günü tekrar hizmete başlıyor.

Silivri'nin Köklü Sürücü Kursu Maşalacı, 1 Haziran'da Kapılarını Açıyor!
Editör: Yaz Dostum
19 Mayıs 2020 - 16:18 - Güncelleme: 19 Mayıs 2020 - 19:11
Koronavirüs sürecinde 16 Mart tarihi saat 24.00 itibariyle tiyatro, sinema, gösteri merkezi, düğün salonu, lokanta, kıraathane, kafeterya, nargile kafe, internet kafe, oyun salonları, her türlü kapalı çocuk oyun alanları, çay bahçesi, dernek lokalleri, lunapark, yüzme havuzu ve spor merkezleri gibi birçok işletme ve alana kısıtlama getirildi. Süreçten etkilenen sektörlerden biri de Sürücü Kursları oldu.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle faaliyetlerine ara veren sürücü kursları kademeli normalleşme kapsamında 1 Haziran Pazartesi günü kapılarını yeniden açmaya hazırlanıyor.

Bu kapsamda sektörde köklü bir geçmişe sahip olan ilçemiz işletmelerinden Maşalacı Sürücü Kursu; açılış öncesi tüm hazırlıklarını tamamladığını, alanında uzman eğitmen kadrosu, son model araçları ve eksiksiz ekipmanları ile kursiyerlerinin ve ehliyet almak isteyen vatandaşların beklentilerini karşılamayı sürdüreceğini duyurdu. 

FATİH MAŞALACI; “KURSİYERLERİMİZİN VE EHLİYET ALMAK İSTEYEN HEMŞERİLERİMİZİN BEKLENTİLERİNİ KALDIĞIMIZ YERDEN KARŞILAMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

Konuya ilişkin açıklamasında Maşalacı Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Maşalacı; “Koronavirüs sebebiyle 16 Mart'ta kapanan sürücü kursumuz, 1 Haziran’da açılıyor. Hükümetin açıkladığı “normalleşme” takvimine göre 1 Haziran’da tekrar eğitim ve öğretime başlayacağız. Maşalacı Sürücü Kursu olarak yeniden son model eğitim araçlarımız ve alanlarında uzman eğitimcilerimiz ile hizmet vererek, bilinçli sürücülerin yetişmesine katkıda bulunacak olmaktan büyük bir heyecan ve mutluluk duyuyoruz. Kaldığımız yerden devam edeceğiz; ilk günkü azimle, ilk günkü kararlılıkla ve samimiyetle… Öncelikle teorik ve direksiyon eğitimleri yarıda kalan adaylarımızın eğitimlerini tamamlayacağız. Öte yandan kayıtlı kursiyerlerimizin ve ehliyet almak isteyen tüm hemşerilerimizin beklentilerine cevap vereceğiz. Maşalacı Sürücü Kursu olarak üzerimize düşen görevleri yapmaya hazırız.” dedi.

“HİJYEN TEDBİRLERİ ÜST SEVİYEYE TAŞINDI”

“Yaşadığımız bu zor süreci aldığımız tedbirler ve necip milletimizin gösterdiği dirayet, sabır ve dayanışma ile inşallah aşacağız” diyen işletme sahibi Fatih Maşalacı, alanında uzman eğitmen kadrosu, personel ve kursiyerlerin sağlığını riske atmamak adına araçların dezenfekte edildiğini ve düzenli olarak da sterilize edileceğini belirtirken, sınıflarda da sosyal mesafe kuralları gözetilerek yeni oturma düzenine geçileceğini sözlerine ekledi.

Detaylı bilgi için;

Adres: Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Başkomutan Caddesi, No: 25 Silivri / İstanbul            

Telefon: 0212 727 18 09

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

YORUMLAR

  • 0 Yorum